Igjen?!

 

Arrggh, er det mulig?! Halsen er sår, nesen er mer avhengig av nesespray enn det Ozzy Osbourne er av.. vel, sikkert det meste, og bihulebetennelsen lurer meg til å tro at øynene har tenkt til å hoppe ut og at jeg må bytte ut hele perleraden min i løpet av den nærmeste fremtiden. Sommerforkjølelse it is! Det finnes ikke kult i det hele tatt. Jeg er forresten fullstendig klar over at det ikke er noe som heter “sommerforkjølelse”, men denne irriterende sykdommen bør ha et annet navn enn det du forbinder med den uskyldige snufsingen og Christina Agiulera-stemme. Anyway

Om få øyeblikk skal jeg svinge meg rundt og gjøre leiligheten om fra å være passelig påvirket av en stykk syk husmor, til å skinne som den vanligvis gjør. Blomstrene må byttes ut ser jeg også. Hadde det fantes et blomstervern (det gjør det helt sikkert også) ville jeg ha blitt fratatt omsorgen for både pioner, stemorsblomster og rosebuketter på flekken om de skulle bestemme seg for et aldri så lite hjemmebesøk her. Jaja, fransk manikyr kler meg bedre enn Shrek-fargede fingre likevel. 


Illustrasjonen viser hvordan jeg har planlagt å tilbringe resten av dagen, etter at alle gjøremål er unnagjort. 

Akkurat nå kom jeg på at jeg har bacalao i kjøleskapet – oh joy! Jeg har bestemt meg for å gjøre det beste ut av de dagene hvor jeg ikke har Sienna, så da står bacalao øverst på listen over ting jeg skal gjøre, spise eller bruke tiden min på. Det funker! I alle fall til en viss grad.

Husarbeid får vike; mengder med bacalao, hundreogørten brødskiver dynket i smør settes i første rekke. Så får vi se om jeg tar farvel med de ikke-så-veldig-rosa pionene mine om en times tid i stedet. 

 

Bedringsønsker tas imot med et takk og et nys! 

2 kommentarer

Siste innlegg