Moments like these

 

Hei igjen! Her har ferien begynt satt i gang for fullt, og for bare noen få timer siden kom vi tilbake fra vår første lille ferie-utflukt for i år. Turen har gått til Hunderfossen og Lillehammer, med et deilig leilighetsopphold på Alpin Apartments. Der bodde vi i fjor også, og vi ble heldigvis like fornøyd i år som den gang. Det er så kort vei til både Hunderfossen og Lilleputthammer, i tillegg til at det bare er en svipptur til Lillehammer om man skulle ønske en “bytur”. Ikke for det; jeg klarte selvfølgelig å kjøre meg fullstendig på villspor da jeg skulle låne bilen for en kjapp handletur.. Det var ikke akkurat uventet at det skulle skje, for å si det sånn.. Haha! 

Åh, vi har storkost oss sånn! Det er helt fantastisk å se gleden i barnas øyne når vi gjør noe utelukket for deres skyld. Da blir det automatisk gøy og spennende for oss voksne også♥ Jeg gleder meg allerede til neste tur, som vi forhåpentligvis også får skviset inn plass til i både tidsskjema og budjsett i løpet av sommeren. Jeg har hørt rykter om at Tangen Dyepark skal være verdt et besøk, så vi får se hva det blir til. Det hadde i alle fall vært utrolig gøy! 

Etter at vi kom hjem fantes det ikke tid til stort annet enn rolig lek og kveldsmat før det var leggetid for vesla. Men; i morgen er det en ny dag med nye eventyr som venter. Jeg gleder meg allerede! 

Nå har jeg satt meg godt tilrette i sofaen med et velfortjent glass med Pepsi Max. Jeg vet ikke hvorfor, men etter å ha vært borte fra leiligheten i noen dager får jeg alltid skikkelig lyst til å ta i et ordentlig tak med vask og rydding ned til hver minste centimeter. Jeg har virkelig aldri forstått meg på de som kan la kofferten ligge urørt i dagevis etter ferie, altså. Så ja, nå er jeg sånn deilig sliten etter et par timer i Lilleputthammer etterfulgt av en kjøretur på seks timer – i tillegg til storrengjøring her inne. Det eneste som ikke er i 100% orden nå er vaskerommet. Der bugner det mildt sagt over av klær – både klær som skal til vask, og vinterklærne jeg aldri orket å finne plass til på boden. En eller annen gang i løpet av sommeren skal jeg få tømt både bod og garasje, nemlig! Meeeen, det blir ikke med det første. Det er da vel fremdeles sommer i oktober..? 

#sommer #sommerferie #lillehammer #lilleputthammer #hunderfossen #hverdag #mamma #mammablogg #barn #bloggombarn #barna #familie #familietid #foto #farger 

1 kommentar

Siste innlegg