Flaks at jeg elsker høst

 

For et ruskevær! Det er jo langt mer høst enn sommer for tiden. Flaks at jeg elsker høsten! Det er virkelig noe med den årstiden altså. Her på Sunnmøre er det jo stort sett høst uansett hva kalenderen viser, så ganske sikker på at jeg har havnet i det perfekte landet for meg, haha! Så lenge man har mulighet til å reise litt, da. Det skal vi for så vidt straks gjøre også – Hunderfossen og Lilleputthammer er neste reisemål. Iiih, som jeg gleder meg! Jeg blir jo som et barn selv, haha.

Dette blir vårt tredje Lillehammer-besøk på rad med Sienna, så det har virkelig rukket å bli en fast tradisjon. Det er jeg så innmari glad for – slike minner er gull verdt. Man trenger jo virkelig ikke å reise verken langt eller lenge for å skape feriefølelse for de små♥ En tur til sydligere strøk tenker jeg å heller prioritere i vinter, jeg har lyst til å oppleve Gran Canaria! Men først; sommerferie. Den tenker jeg å fylle med alt mulig gøy de fem ukene Sienna skal ha fri. Små dagsturer, utflukter i nærområdet, besøk, overnattingsgjester (jeg har nemlig store planer om å “kidnappe” tantebarna mine en del – broren min vet bare ikke om det ennå) og masse, masse moro. Åååhh, okei, sommeren er helt nydelig den også, selv om vi har høstvær! 

Nei åh, i dag er jeg så full av energi at jeg ikke riktig vet hvor jeg skal gjøre av meg selv. Det spørs om ikke vaskefilla og moppen får kjørt seg litt ekstra i dag, før jeg skal hente verdens beste jente i barnehagen. Vi våknet til lyn og torden i dag tidlig, så det er en viss sjanse for at “utegjengen” som niesen min kaller oss, kanskje skal prøve oss på inne-kos i stedet. Jeg fikk en hel haug flotte bøker fra forlaget mitt, Publica Bok, her om dagen – så da har vi i alle fall masse å kose oss med under pleddet i sofaen. Hverdagsidyll♥ 

Men først; jobben kaller. Artikler skal skrives, intervjuforespørsler skal sendes ut og redaksjoner skal pitches. Ja, for ikke å snakke om manusene mine som har lagt på stedet hvil i to døgn.. Jeg har så mandagsfølelse i dag, det er kanskje derfor energien er på topp? Uansett; ha en nydelig dag! 

Følg meg: 
Instagram: Lizbethosnes
Snapchat: Lizbethosnes 

 

#hverdag #personlig #smil #tirsdag #jobb #arbeid #motivasjon #inspirasjon #lykke #privat #mamma #mammablogg #barn #bloggombarn #sommer #høst #høstfølelse 

2 kommentarer
  1. Liker ikke dette været, samtidig så er jeg den personen som klager når jeg synst det blir for varmt, hehe.
   Hunderfossen er en koselig tradisjon det, har bare fine minner fra da jeg var liten og dro dit (bortsett fra at jeg klarte å gå meg vill om jeg husker korrekt). Er en plass jeg kunne ha tenkt meg tilbake til sev nå som jeg er eldre. Håper dere får en strålende tur og ferie!

  2. Anya Elice: Ååh, høsten <3 <3

   Hahaha! Får satse på at Sienna ikke presterer det samme, uffameg. Godt vi er to voksne som skal passe på ett barn - jeg ser for meg kaotiske tilstander om det hadde vært omvendt, haha!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg