Pust inn, pust ut

 

Wooaaahhh, for en langhelg! Når mandag er dagen for å puste ordentlig ut altså.. Da vet man at man har stått på! Jeg jobbet seriøst hvert eneste våkne sekund fra torsdags morgen til søndags kveld, med unntak av to timer på lørdagskvelden (som jeg tok igjen utover natten i stedet) og et par timer på søndag. På et tidspunkt var jeg så sliten at tårene trillet ukontrollert, haha!

De to fritimene på lørdag gikk til filmkveld hos verdens beste lillebror. Vi kom frem til at vi ikke kan ha sett film sammen siden den gangen “Torque” (som var min all time favoritt-film i ekstremt mange år – i over ett år i strekk så jeg den hver eneste kveld når jeg skulle legge meg!) var ny. Den kom ut i 2004… Er det mulig?! Vi er egentlig ganske flink til å finne på ting sammen, men det å se en film og bare ta livet helt med ro med prat og fjas må vi virkelig gjøre oftere. Valget falt på grøsseren “Friend Request”, som faktisk kan anbefales videre. Det er ikke akkurat den beste grøsseren jeg har sett, men i forhold til mange andre av de nye filmene på markedet var den helt okei. Verken mer eller mindre. 

I dag har jeg derimot tatt det mer med ro, med kun “kosejobbing” med skriving av morsomme artikler og research til bokprosjektene mine. Jeg har også fått handlet inn diverse til Sienna, og hatt en koselig kjøretur med henne og pappaen. For en deilig dag det har vært! Vi er litt småtufs i formen begge to, men jeg antar at det ikke skyldes annet enn den ekstremt varierte temperaturen vi har om dagen. Her har det gått fra tretti grader til usle tolv på no-time, så det er kanskje ikke så rart at halsen føles litt groggy for tiden. 

Og ja; her ser dere altså mine planer for dagen; research! Først skal jeg skrive ferdig en artikkel jeg skal få levert i løpet av kvelden, også skal jeg begrave meg i denne gullgruven av minst ett tiår gamle ungdomsbøker. Noen som kan gjette hvilket prosjekt jeg er i gang med nå..? Hihi!

Å skrive min første ungdomsbok for et forlag gav mildt sagt mersmak, så nå er jeg i tenkeboksen om hvorvidt jeg skal begi meg ut på en hel serie.. Hmmm. Det frister veldig, men først får bok nummer én i denne hittil kun hode-eksisterende boken komme til live, så får vi se hva det ender opp med å bli. Spennende er det i alle fall, jeg føler meg så uendelig heldig som får lov til å jobbe med det jeg elsker høyest her i verden. Det er så luksus! 

Vinneren av konkurransen jeg hadde gående ble Bente. Gratulerer så mye! 

 

#blogg #hverdag #mandag #mamma #barn #småbarn #jobb #forfatter #journalist #arbeid #personlig #blogger #hund #chihuahua 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg