En første gang for alt

 

Så raskt forsvant altså solen og den deilige våren fra oss. Også i dag som det var fotografering i barnehagen også, da! Gjett hvem som pent måtte legge bort sommerklærne jeg hadde planlagt å sende Sienna i, haha. Jaja, bildene blir garantert nydelige uansett – jeg gleder meg fælt til å se dem, og ikke minst til å få dem opp på veggen. Bildet av hele barnehage-gjengen tenkte jeg at hun kunne få ramme inn og ha på rommet sitt, også skal jeg finne en fin plass til bildet av henne alene på stua. Jeg tenker over TV’en – det blir så fint♥ 

Det er virkelig noe magisk med det å ha barnehagebarn altså, det må jeg innrømme. De tre årene vi hadde hjemme sammen var helt fantastiske, og jeg ville aldri i verden ha byttet bort ett eneste sekund, men det er absolutt noe med det å levere i barnehagen og få en god klem – og ikke minst den deilige velkomsten når jeg kommer for å hente igjen. For ikke å snakke om det første barnehagebildet som snart dukker opp… Ææh, jenta mi har blitt så stor! 

Bildene over er altså så absolutt ikke tatt i dag, haha! Da hadde pelsen til Felix vært klissvåt og Sienna ikledd regndress, for å si det sånn. Etter barnehagen i dag dro vi til kjøpesenteret for å handle inn litt nytt tøy til vesla, før vi tok turen til den ene storebroren min på middag der. Sienna hadde mast i evigheter om å få besøke ham, så det passet mildt sagt ypperlig i dag. Nå har hun lagt seg for lengst, og jeg skal skrive en artikkel før jeg skal ta en velfortjent fri-kveld.

“Langhelgen” min kommer nemlig til å bestå av aktiv jobb fra i morgen til søndag i de to andre jobbene jeg har utenom journalistikk og bok-skriving, så litt fri er nok på sin plass i kveld. Kanskje. Jeg har så mange bokprosjekter på gang nå, og det er så innmari gøy og spennende (fun fact: jeg planlegger aldri hvordan boken skal forløpe eller slutte før den er helt ferdig), så det spørs om jeg klarer å legge det helt bort – selv for en kveld.. 

HUSK: Konkurranse – vinn et personlig smykke

#blogg #mamma #barn #hund #hunder #sol #vår #hverdag #personlig #blogger #jobb #arbeid 

3 kommentarer

Siste innlegg