Ikke akkurat vårfølelse

 

Aaahh, for en deilig morgen! Vel, bortsett fra at den startet med at Felix tisset i buret sitt akkurat idet jeg skulle slippe han ut for dagens første tissetur, da. Det har i alle fall blitt unntaket fremfor regelen at han har uhell inne i det hele tatt, så det gjør ikke så mye.

I skrivende stund koser vi oss med Fantorangen, før vi om litt skal se om vi ikke får dratt eller invitert på besøk. Regndressen ligger igjen i barnehagen, så om ikke været letter nok til at utebukse og jakke er godt nok, ligger det an til å bli en ordentlig inne-kosedag for oss i stedet for skogstur slik jeg egentlig hadde planer om. Hyggelig skal det i alle fall bli; vi har allerede planlagt både lotto og å øve på engelsk etter veslas ønsker♥ 

Et aldri så lite bildedryss fra søkordet “Spring” på We Heart It. Det trengs nå som været brått bestemte seg for å ligne mer på høst enn den våren vi har hatt i det siste. Kose oss skal vi i alle fall gjøre, også tenkte jeg å skrive et innlegg med tips til hva man kan finne på både ute og inne når man er hjemme med barn. Etter tre år som 100% hjemmeværende mamma og enda et halvår som kombinert hjemmemamma og barnehagemamma kan man vel trygt si at vi har lært å sjelden kjede oss – verken ute eller inne, i eget selskap eller sammen med andre. 

Ha en nydelig dag da, dere! 
 

HUSK: Konkurransen hvor du kan vinne et valgfritt smykke med personlig motiv 🙂 

#hverdag #mamma #foreldre #barn #småbarn #innekos #kos #koseross #vår #regn 

2 kommentarer

Siste innlegg