One sheep, two sheep

 

At det går an å være så trøtt som det jeg er om dagen, jeg fatter det bare ikke. I natt sov jeg i hele syv timer, og da jeg skulle legge meg nedpå litt for å se en episode av “Black Widows” sov jeg like gjerne i to timer til. Er det mulig?

Jeg har i det minste fått gjort litt fornuftig i dag, ettersom jeg har vært i et møte, jobbet litt og planlagt både denne helgen og neste helg, men det er likevel en smule irriterende å føle at jeg knapt kan holde øynene våken. Jeg er ikke i 100% god form ellers heller, så det kan vel være derfor. Det spørs om det ikke er på tide å roe ned bittelitt..? 

Akkurat slik finner man altså meg i dag; sminkeløs i daffeklær, henslengt på sofaen. Sienna skal en tur til pappaen sin i dag, så da har jeg bestemt meg for at det er helt innafor å sløve litt før et jobboppdrag, som ikke starter før om i underkant av tre timer. Jeg skal få gjort unna litt skriving før den tid også, men det spørs om det blir så fryktelig produktivt nå på dagtid. Det er det nemlig sjelden – det er om kvelden både rastløsheten og kreativiteten sloss om å få plass både i hodet og på papiret. Gjerne når jeg aller helst burde sove, noe som igjen kanskje kan forklare mitt umettelige søvnbehov. Jeg drømmer om jobb liksom, da begynner det å bli litt i overkant.. Haha! 

Bortsett fra jobb i ett par timer skal jeg gå en god tur med hundene, for så å bruke resten av kvelden til en god blanding av jobb og vasking av leiligheten. Prioritering nummer én er å skrubbe hele sofaen med grønnsåpevann for så å gre denne fri for lo med en lusekam. Det funker som bare det, og sofaen blir så fin som ny! Så da vet dere det. Jeg har nemlig både barn og hund, så akkurat nå kan sofaen i seg selv fortelle fine historier fra både 17. mai, og den gangen Dias syns det var en strålende idé å stjele en yoghurt for så å søle den utover hele sofaen – for deretter å prøve å slikke det opp. Veldig delikat.

 

HUSK KONKURRANSEN: Du kan vinne et personlig smykke med valgfritt bilde av en du har kjær!  

#friyay #fredag #friday #hverdag #alenemor #alenemamma #mamma #barn #blogg 

2 kommentarer

Siste innlegg