Work Work Work

 

Nå var det godt å endelig ta skikkelig helg altså! Ved midnatt natt til søndag, haha. Jeg hadde mine to første dager på jobb i går og i dag, og gjett om jeg har storkost meg. Det er virkelig noe med det å gjøre seg klar for å gå på jobb, møte opp smilende og ta imot kunder altså. Det er jo så langt ifra to av de andre jobbene mine som overhodet mulig, der jeg for det meste sitter med øynene stirrende inn i en skjerm mens fingrene utøver det jeg liker å kalle magi på tastaturet. Nei, dette trengte jeg – selv om jeg utvilsomt kjenner på hvor sliten jeg faktisk er akkurat nå. 

Etter endt syv timers arbeidsdag hentet jeg hjem skatten min, og siden har vi bare kost oss med lek, lørdagsgodteri og film frem til leggetid. Da hun endelig falt i søvn fikk både moppen, oppvasken, vaske- og tørketrommelen samt filler og universalspray kjørt seg litt. Ja, det gjorde for så vidt jeg også; etter en uke med så mye på agendaen at jeg knapt har fått tid til det aller mest nødvendige av husarbeidet hver dag var det mildt sagt nok å henge fingrene i. Det er jo så innmari deilig med alt som er gjort, så nå skal jeg ta rennfart og lande pladask i sengen så snart valpen har slitt seg ut nok til å forhåpentligvis sove natten gjennom. 

Den nye jobben min er altså som promotør (salg og markedsføring) for Retail House AS, der jeg skal vise frem og tilby smaksprøver på ulike produkter minst to helger i måneden. Jeg visste at jeg kom til å trives i jobben altså, men at det skulle være gøy og inspirerende som det er hadde jeg faktisk ikke forventet. Selv om ryggen min er evig takknemlig for at senga bare ligger noen meter og en hvitmalt dør unna meg, er det ikke tvil om at dette er en ekstrajobb som vil gjøre meg godt på så mange måter. 

Ikke minst er det fryktelig enkelt å selge et produkt man liker så godt. Jeg mener; hvem blir vel ikke fristet av dette?! Haha, nå er vel kanskje ikke dandering mitt aller sterkeste område, men jeg er sikker på at jeg lærer etterhvert. Bildet av meg stolt poserende med boden min fikk meg også til å revurdere den, så jeg satte produktene opp på en annen måte og gjorde som bildet under med smaksprøvene i stedet. Wii. 

Okei, nå må valpen være sliten nok. Selv Dias’ tunge henger og slenger i gulvet, så da er det nok på tide å si god natt. Finally! Sov godt, og ha en nydelige søndag om noen timer. 

 

#hverdag #jobb #nyjobb #sommer #vår #mamma #lørdag #bilde #bilder #mat #inspirasjon 

2 kommentarer

Siste innlegg