Måneden som gikk: April

Månedens høydepunkt: 
Den nye jobben min! Det er så utrolig gøy å ha så mye å henge fingrene i, og ikke minst få ha så varierte dager som det jeg har. I love it! Ja, og ikke minst det at vi har fått en liten valp i hus. Lille Felix er helt nydelig, og gjør utvilsomt den lille flokken vår komplett. 

Månedens meg-tid: 
Fantastiske dager med herlige mennesker. Åh, som jeg har savnet flere av dem! Jeg, som egentlig ikke kan fordra dagene hvor Sienna ikke er sammen med meg, har rett og slett storkost meg sammen med et lite knippe av de aller fineste jeg vet. Det har vært så herlig, og ikke minst nødvendig. Jeg er så heldig som har så mange gledesspredere i livet mitt. 

Sanger som beskriver denne måneden: 
Den BB – Trump. Jeg døøør. 

Månedens største ønske: 
At alle måneder skal gå så på skinner som det denne måneden egentlig har gjort. Jeg har det så vanvittig fint, og vil så gjerne holde på den deilige følelsen jeg har i hele meg akkurat nå. 

Månedens sparing: 
Sparing, ferie og tatovering. Haha. I den rekkefølgen der. 

Månedens viktigste lærdom: 
Å komme seg ut hver eneste dag, selv om man egentlig bare føler for å sløve på sofaen. Det må jeg huske bedre på fremover altså, særlig nå som våren virkelig har meldt sin ankomst til Sunnmøre. 

Månedens middag: 
Bacalao. Mmmhhhh! 

Ukens tanke: 
At jeg skal stå på og gjøre mitt aller beste innenfor alt i livet mitt. Ikke la meg distrahere så lett, men holde tunga beint i munnen og sikte mot målene jeg har satt meg. Ikke minst er jeg så vanvittig ferdig med å skulle være hyggelig og høflig mot mennesker som rett og slett ikke fortjener det. Jeg tror vi alle får mye ut av å sette oss selv først av og til. 

Månedens nedtur: 
Altfor lange netter. 

Månedens gullkorn: 
Sienna: Mamma, om du ikke leker gjemsel med meg nå så ødelegger du livet mitt!! 

Månedens prioriteringer: 
Sienna og jobb. Jobb. Jobb. Jobb. Jobb. 

 

Vi snakkes april – velkommen mai! 

#månedensomgikk #april #måned #1mai #mai #vår #hverdag #tanker #personlig #dyr #hund #barn #mamma #blogg

4 kommentarer

Siste innlegg