Chillmode

 

Åh, jeg hadde så mange planer for denne dagen. Jeg skulle rydde, vaske, ordne, brette og fikse i hele kveld – men så ble det ikke helt slik, da. Jeg la meg sammen med Sienna i kveld, og våknet en smule fortumlet av en meget tissetrengt Felix klokka halv elleve. Ups! Jaja, jeg trengte det helt sikkert. Nå skal jeg med andre ord ordne kveldsmat til hundene, før jeg selv tusler i seng – og det uten så mye som å skifte på sengen slik jeg også hadde store planer om å gjøre i dag. 

I morgen har jeg hele dagen til sånt, så da får jeg heller komme meg i gang så snart Sienna er levert i barnehagen. Note to self; kjøp med deg en grønn Burn på vei hjem fra barnehagen. You’ll need it. 


 

Slik finner dere meg akkurat nå; i totalt chillmode med leker, pappesker (forresten, jeg syns jeg kan høre Sienna nå; “det er ikke pappesker mamma, det er pasienter som skal opereres!!”) og teddybjørner flytende over alt. Jaja, jeg har i det minste vasket over overflater i dag, selv om mye fremdeles gjenstår. Bombenedslaget av et lekeparadis får bare stå til i morgen; jeg er så usannsynlig trøtt i dag. Ikke har jeg gjort noe spesielt heller, vi valgte å ta en real inne-kosedag, som vi kaller det. Været har som vanlig vært like ustabilt som en nymfeparakitt på anabole steroider, så da fant vi ut at vi like gjerne skulle droppe den planlagte lufteturen med hundene. De voksne krabatene er uansett ikke så glad i noen andre værforhold enn strålende sol og haugevis av plussgrader likevel, så det passet dem nok utmerket. Felix på sin side har fått et langt tau på terrassen som han står i noen ganger per dag, og er strålende fornøyd med det. Lille “rottskyen” vår♥ 

Så, for min egen del; min to-do-liste for morgendagen: 
♥ Skift på begge sengene
♥ Vask og tørk minst 2 maskiner med klær (nei, jeg gidder ikke å nevne å brette dem en gang – det blir ikke gjort før det bugner over på tørkestativet likevel) 
♥ Støvsuge og vaske alle gulv 
♥ Rengjøre terrassen for gjenkjennelige valpespor.. 
♥ KJØP GRØNN BURN. 

Nå skal jeg hive meg rundt for å få skrevet ferdig og levert de tre siste artiklene jeg har på planen for denne uken. Tjohei, som det går! I helgen har jeg arbeidshelg, og det samme gjelder helgen etter det igjen; da starter jeg nemlig i min nye jobb! Æææh, jeg kan knapt vente! Det skal bli hektisk, men herlighet som jeg skal kose meg fremover. Til de som måtte lure på hvordan jeg gjør det med tanke på helgearbeid og Sienna; på enkelte arbeidsoppdrag kan hun bli med, i andre tilfeller er hun hos pappaen sin og noen ganger har vi barnevakter som stiller opp når jeg må jobbe. Per i dag har hun fri fra barnehagen to ukedager hver uke, i tillegg til at jeg vil ta henne oftere fri nå og da nå som jeg jobber de fleste helger. Tid med henne skal aldri byttes ut med jobb – vi bare omrokkerer litt♥ 

 

#hverdag #blogg #personlig #mamma #barn #småbarn #mandag #livet #jobb #arbeid

4 kommentarer

Siste innlegg