I got the job!

 

For en liten lykkerus jeg har levd på det siste døgnet! Som jeg fortalte om i forrige innlegg, søkte jeg på en ny jobb for et par dager siden. Jeg og det jeg håpte på skulle være min nye sjef hadde avtalt intervjurunde én over telefon i går, og da klokken nærmet seg det avtalte tidspunktet var jeg mildt sagt nervøs. Som dere vet startet jeg opp som selvstendig næringsdrivende med det samme sykdom var ute av bildet, og det å arbeide som journalist er overraskende nok ikke det mest sosiale yrket. Jeg treffer riktignok folk, men det er alltid i mer “pressede” situasjoner fra deres side. I alle fall; ønsket mitt om å arbeide med mennesker har bare vokst seg større med tiden, og min “jobb nummer to” som jeg aldri forteller om her inne dekker selvsagt en del av det – men det er ikke store stillingen jeg har der. 

Så, denne jobben ønsket jeg meg altså så inderlig. Den er fleksibel, i tillegg til at den har kundeservice som punkt nummer én. Det kunne ikke ha passet meg bedre, med andre ord. I løpet av samtalen sa sjefen noe sånt som “normalt sett pleier vi å kjøre en intervjurunde til ansikt til ansikt eller over Skype, men ut ifra CV’en din og det vi har snakket om til nå, kan jeg med glede tilby deg jobben med det samme”. Iiiiik! Er det mulig?! Jeg ble så gira at jeg glemte helt av arbeidstidene, så det måtte jeg sende en epost for å spørre om like etterpå, haha. Han tok det heldigvis med et smil – det er vel bare positivt at jeg ble overlykkelig for nyheten, antar jeg! 

Nå kan våren bare komme, med andre ord! Det har den for så vidt også gjort her på Sunnmøre. Eller, den hinter i alle fall om det. Sludd og hagl i det ene øyeblikket, og strålende sol med skyfri himmel det neste. Slik skal det nok fortsette ut april og et lite stykke ut i mai om jeg kjenner Sunnmøre riktig, men dere – så er våren i gang for fullt! 

Om dere ikke kan høre entusiasmen og gleden i skrivestemmen min nå så vet ikke jeg, haha. I dag skal vi tusle oss en liten tur med hundene, før vi skal i bursdagsselskap til en av Siennas små venninner. Så koselig lørdag!♥ I morgen skal jeg jobbe fra morgen til ettermiddag, så det gjelder å utnytte tiden godt i dag kjenner jeg. Det skal vi nok få til, særlig nå som solen har bestemt seg for å stråle i noen øyeblikk timer. 

Nå er jeg så glad, spent og motivert at det spørs om jeg ikke må slå til med en aldri så liten treningsøkt etter at Sienna har lagt seg for kvelden. Det skjer litt sånn sporadisk her og der, men det er alltid digg når jeg først får beveget meg litt. Vi får se! Jeg har i alle fall et par artikler som skal skrives og leveres, så kose meg skal jeg i hvert fall. 

Ha en nydelig lørdag! 

#vår #nyjobb #jobb #hverdag #personlig #lykkelig #glad #lykkerus #vårfølelse #mamma #barn #blogg
 

7 kommentarer

Siste innlegg