Fingers crossed

 

Hola! Dagene suser avsted som vanlig her hjemme, og brått har det gått nesten en uke uten oppdatering. Ups, sånn kan det gå! Jeg har ikke lagt på latsiden likevel; jobb har blitt satt som høyeste prioritering, sammen med søvn. Jeg merker tydelig at søvn har vært mangelvare for meg i så altfor lang tid, men slik er det jo når man har små barn som man desperat forsøker å kombinere med natt-arbeid..

Faktisk har jeg gått til et så stort sprang som å søke på en liten stilling i en mer “normal” jobb, for å kunne fokusere utelukkende på de artiklene jeg syns det er aller morsomst å skrive, og dermed ikke måtte tvinge meg selv til å være våken “døgnet rundt” lenger. Om jeg er så heldig at jeg får denne jobben gjenstår å se, men da blir det i alle fall aktuelt å arbeide de dagene Sienna er i barnehage, også kan jeg ha skrivingen av både bøker og artikler – i tillegg til den andre jobben jeg sjelden nevner her inne – litt mer på siden av det. Det hadde passet meg perfekt. 

Jeg kjenner jo veldig på det at mens de andre på min alder har vært innom jobb både her og der, satset jeg på drømmen med én gang og har holdt meg til det siden. Ikke misforstå; jeg elsker jo livet som journalist og forfatter, men jeg har så innmari lyst til å teste meg selv på andre områder innenfor yrkeslivet også. Jobben jeg har søkt later til å kunne gi meg akkurat den utfordringen jeg ønsker, så det skal bli fryktelig spennende å se om det blir noe av. Fingers crossed! 

I dag har vi bare tatt livet med ro og kost oss inne med lek, sang, dans og artige “konkurranser”, frem til vi pakket oss inn i varme klær og gikk ut for å lufte hundene. Dias og Felix i bånd, og Aqua pent plassert i Siennas dukkevogn (sammen med dukken hennes) etter at hun hadde vært flink som gikk i rundt ti minutter på egenhånd. Det var så elendig vær at det takk og pris knapt fantes mennesker å se, for jeg blir alltid så flau når vi finner slike “alternative løsninger” for Aqua. Jeg føler et sterkt behov for å forklare at jeg fikk henne for halvannet år siden, og at hun knapt hadde brukt kroppen sin de fire årene før det. Med andre ord; hun er ikke vant til å gå i bånd, og trives heller ikke med å gå tur. Men; ut må man alle som en, så da blir hun heller belønnet med å bli båret eller trillet (som hun er vant med fra der hun kommer fra…) når hun har vært flink et stykke. Så ja, min lille familie var nok litt av et syn for øyet i dag, haha! 

Nå skal jeg gjøre litt kosejobb, avtale mer for dagen i morgen og veldig, veldig snart hoppe rett til køys med lydboken jeg hører på for øyeblikket. Jeg er i gang med bok nummer to i serien “De syv søstre”, og er totalt oppslukt. Bok nummer én er blant de beste jeg har lest, så jeg er vanvittig spent på hvordan denne andre boken vil utforme seg. Lucinda Riley står i fare for å bli blant mine favoritter på den fronten, altså. 

#hverdag #personlig #mamma #barn #hund #tur #selfie #bok #bøker #lydbok 

4 kommentarer

Siste innlegg