Nytt familiemedlem

 

Mamma og jeg hadde tidenes hyggeligste dag i går, med lang biltur på til sammen rundt tretten timer. Det var da ikke helt uten mål og mening; et nytt, lite familiemedlem er nå vel plassert i flokken vår♥ Akkurat nå ligger alle de tre hundene sovende side om side – noe så herlig!

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til hvordan det skulle gå å introdusere de to voksne for den nye valpen, men det har virkelig gått over all forventning. Jeg var sikker på at Aqua skulle være kranglete og sint, og at Dias skulle være så hyperaktiv at han skremte den lille, men de har vært eksemplariske begge to. For ikke å snakke om valpen; han er så snill og rolig (enn så lenge), så jeg er ikke en gang utmattet etter dette døgnet – haha. Det blir nok bare verre jo tryggere han blir på oss og hjemmet sitt, men den tid – den sorg. 

Hils på lille Felix! Vel, “lille” og “lille” fru blom – dette er intet mindre enn en blanding av Rottweiler og Alaska Husky – eller “Rottsky” som de sier i USA. Han er liten og søt nå, men blir nok litt av en bamse om noen måneder. Navnet var det Sienna som fikk bestemme, forresten. Jeg var litt skeptisk til å la en treåring bestemme navnet, jeg mener, sist hun fikk døpe noen ble kaninene hetende Gutt og Kompis, men da hun bestemte seg for å kalle valpen det hun selv skulle hett om hun var en gutt, kjente jeg at det var helt greit likevel. 

Nå skal jeg nyte stillheten av at alle tre hundene sover søtt sammen, også skal jeg vaske leiligheten. Ja, og ikke minst; jeg lurer på om Påskeharen har lagt igjen et brev til Sienna, og påfølgende brev over alt i leiligheten frem til hun finner den store skatten.. Hmm! 

Ha en deilig påskeaften, alle sammen!♥

 

#hund #hunder #rottweiler #husky #valp #hverdag #mamma 

6 kommentarer

Siste innlegg