Sliten mamma

 

Sånn egentlig håper jeg at ingen klikker seg inn hit i dag; jeg regner med at påsken har begynt for fullt hos de fleste? Når sant skal sies er det såpass lenge siden jeg hadde en A4-hverdag, at jeg rett og slett ikke aner når de fleste tar ferier, haha. Sienna har i alle fall ferie fra barnehagen, så nå er det bare om å gjøre å fylle påsken med så mye koselig som overhodet mulig. 

I morgen skal vi til min yngste storebror på middag – og vipps, så er fredagen her! Jeg gleder meg så innmari til en hel dag sammen med den beste mammaen i hele verden, og ikke minst til å hente hjem en herlig liten valp. Sienna har allerede døpt ham for Felix, det samme navnet som hun selv skulle hatt dersom hun ble gutt, så det blir fryktelig stas. Med andre ord; påsken min kommer til å gå ut på å tørke tiss og miljøtrene en liten sprettert. Det skal bli så koselig, selv om jeg også er forberedt på at det vil bli uutholdelig slitsomt innimellom. Men – det er det verdt altså. 

Der har dere altså meg fra dagens lek før kveldstid; jeg var pasient, og Sienna var doktor. Etter å ha lagt henne har jeg knapt rørt på meg, og befinner meg i omtrent nøyaktig samme stilling som på dette bildet. Jeg skjønner ingenting, jeg er så forferdelig sliten om dagen. Jeg kunne ha sovnet stående, det er jeg sikker på! Derfor skal jeg gå inn for å gjøre et aldri så lite eksperiment med meg selv, for å se om det kan hjelpe å få en hakket mer normal døgnrytme.. Som dere kan se etter innlegget “Et døgn i mitt liv“, er det ikke særlig mye normalt med måten jeg lever på om dagen. 

Det eneste som holder meg våken, er å være ute – eller i full lek på stuegulvet. Ikke for det, jeg har prestert å sovne på gulvet før, jeg. Det var vel å merke da Sienna var en liten baby, haha. Jeg tipper på at det vil hjelpe å få mer enn noen få timers søvn innabords hver natt, så da får jeg bare omorganisere arbeidsrutinene mine litt. Det er kanskje ikke så dumt likevel – det blir så altfor fort til at jeg får en “litt her og litt der”-holdning til det hele, så det hadde nok vært på sin plass med bedre struktur i hverdagen. 

Nå skal jeg straks snurre dagens episode av Paradise over skjermen, så snakkes vi i morgen. Og ikke minst på lørdag; jeg må jo introdusere hjemmets “lillebror” til dere. Iiiihhh, jeg gleder meg så fælt! 

 

4 kommentarer

Siste innlegg