“Nytt” rom for vesla

 

Gooooooood morgen! Eller, skal man si formiddag når klokken er godt på vei mot å bli elleve? For oss som står opp ved nitiden kan det definitivt kalles morgen ennå – det kjennes i alle fall slik ut i kroppen. Sienna er levert i barnehagen som siste dag før en lengre påskeferie, og jeg venter på en spennende telefonsamtale. Jeg har så mange morsomme prosjekter på gang nå, og det vi skal snakke om i dag er virkelig stort. Jeg gleder meg til å se utviklingen, og ikke minst til å fortelle dere om det når tiden er inne. Det blir så bra! 

I går kveld hadde vi besøk av Siennas tante, Lillian, og det tok ikke lange tiden før lek og kos ble omgjort til ommøblering av Siennas rom. Hun har jo hatt et innebygd klesskap uten fronter på i en evighet, så vi bestemte oss like gjerne for å lage en kosekrok med sengen hennes i den. Det angret vi mildt sagt på da vi gikk i gang; sengen fikk ikke plass, så først demonterte vi hele den gamle enkeltsengen, før vi innså at den ikke fikk plass da heller. Fy søren, så irritert jeg ble et øyeblikk! Haha, da fikk vi den jo verken inn eller ut. Det endte med at vi tok av listene langs gulvet, så sengen passet til slutt akkurat på millimeteren – snakk om flaks. 

Det ble i det minste veldig verdt det når det omsider stod ferdig; se så koselig♥ Ikke så rart at Sienna sov som en prinsesse i natt, hihi. Det skal males hvitt der inne om et par uker, og klistremerker skal dekorere den lille sovealkoven. Det blir fint! Da skal jeg vise dere resten av rommet også, når detaljene kommer mer på plass enn det de er nå. 

Jeg har jo ikke ønsket å gjøre noe særlig mye med leiligheten ettersom planen alltid har vært å kjøpe hus innen kort tid, men nå som jeg er alene ser jeg for meg at jeg vil bli boende her i noen år til. Leiligheten er jo helt grei, og ikke minst passelig størrelse for Sienna, meg og en aldri så liten flokk firbente.

Nå skal jeg altså ta en telefon i hvert øyeblikk, før jeg skal ta turen til byen for å møte noen for en hyggelig tur med hundene. De kommer ikke til å få stort krevende turer fremover ettersom vi snart får en liten en til flokken som skal få slippe å være så mye alene, så de skal nok få slite seg ut lit i dag. Ikke for det, jeg finner alltids på løsninger for å få gitt de voksne hundene det de trenger også, men i begynnelsen er det alltid litt krevende. 

Vi snakkes senere – ha en ordentlig fin dag! 

#interiør #barnerom #soverom #barn #mamma #hverdag #inspirasjon #rosa #inspo #bilder 

2 kommentarer

Siste innlegg