Ut på tur, aldri sur

 

Hurra for trege morgener – igjen! Vi stod opp tidlig i førsteomgang, men etter litt frokost i magen trasket vi tilbake til sengen min og satte på “Lille Prinsesse”. Det er så deilig å bare sløve litt slik, selv om det som regel ender opp med full turning og herjing likevel, haha. Nå skal vi straks bevege oss mot butikken for å handle inn til uken, før vi setter snuten mot et eller annet turområde.

Vi er så heldige å være fryktelig bortskjemt på flotte turstier her vi bor, så det skal ikke være så vanskelig å finne et sted. Kanskje vi skulle pakke med oss litt mat og god drikke også? Det er alltid så koselig. 

Noe av det beste vi vet om er å ta turen til en eldre mann som driver med høns her i bygda. Sienna har vel funnet navn til hver enkelt høne i tillegg til hanen, så det er alltid gøy. De går fritt når sommeren kommer altså, bare for å få det sagt. 

I dag regner det imidlertid altfor mye til at hønene befinner seg utendørs, så da får vi heller finne på noe annet. Kanskje endene ved vannet har lyst på mat? Ah, som jeg elsker disse dagene hvor ingenting annet enn kos og lek står på tapeten! Det er luksusvare i en hektisk hverdag, det gjelder bare å nyte det så lenge man kan. Tenk, det er faktisk ikke så fryktelig lenge til jeg har skolejente i hus – særlig ikke om tiden skal gå så lynraskt som den har gjort til nå… Ææh, nei, stopp tiden litt♥ 

Ha en riktig fin dag, alle sammen 🙂 Nyt den for alt det er verdt. Skap nye minner. 

#friluft #friluftsliv #natur #tur #turbilder #hverdag #mamma #barn #småbarn #hjemme #påske #påskeferie #hverdagsluksus

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg