Påskestemning

 

Iihh, ingenting sier påskestemning så godt som påskeliljer og deilig te fra en knallgul kopp♥ Jeg har perioder hvor jeg drikker ekstremt mye te, og nå er jeg visst inne i en slik fase igjen. Engelsk te med ekstreme mengder honning i – nam! Det er så digg. Da trenger man ikke godteri heller, selv om jeg skal innrømme at både marsipan, fylte påskeegg og sjokolade skal dras frem om litt likevel.. Jeg vet å kose meg, haha. 

Vi har  vært hos foreldrene mine på Vigra i hele dag, det er greit å slippe å lage middag selv av og til. Det kjenner jeg særlig på nå som det bare er meg og Sienna – det blir liksom litt trist. Ikke for det; vi er flinke til å invitere oss selv på middag hos andre, vi. Særlig foreldrene mine og den ene storebroren min, haha. Som broren min nylig sa selv; “jeg trenger jo aldri å invitere deg på middag, du inviterer bare deg selv uansett”. Oh yes – slik er det altså. 

Nå skal jeg slappe av en liten stund til, kanskje med et eller annet snurrende over skjermen. Ida Wulff anbefalte nylig serien “Big little lies”, så den har jeg lyst til å gi en sjanse. Men; noen som vet hvor jeg får sett den online? Jeg vet at jeg har sett den et eller annet sted da jeg vurderte å snurre serien, men nå aner jeg ikke hvor det kan ha vært.. Så irriterende når jeg først har bestemt meg for å se noe. Jeg finner vel ut av det, på et eller annet vis. 

God påske, folkens! 

8 kommentarer

Siste innlegg