NYHET: Herlig barnebok om smokkeslutt!

 

KJENNER DU ET BARN SOM SKAL SLUTTE MED SMOKK I LØPET AV DE NÆRMESTE ÅRENE? 

Mangelen på gode smokkeslutt-bøker fikk meg til å skrive min egen, noe som endte opp med manuset “Den ulykkelige smokkefeen” som skal gis ut av Publica Forlag så snart forhåndssalget har gått som smurt. Nettopp derfor vil jeg allerede nå spørre dere her inne, om dere kjenner et barn som med tiden skal slutte med smokk? Dette vil være det perfekte hjelpemiddelet til foreldre som skal støtte barna i smokkeslutten – og vil derfor være en flott gave å gi til enten dåp, bursdager, jul, storesøsken-gave eller som en ekstra oppmerksomhet. 

Boken er akkurat passelig pedagogisk riktig, fantasirik, søt og enkel å forstå for barna i målgruppen. Boken gjøres også personlig til hvert enkelt barn, slik at hvert barn vil få den tryggheten det trenger for å selv kunne ta aktiv del i beslutningen om å slutte med smokk. Når du velger å forhåndsbestille boken settes ditt navn og adresse opp på en liste, og boken sammen med faktura (198,-) tilsendes når boken gis ut, noe som som nevnt skjer når forhåndssalget har gått som det skal. Det er altså her dere kommer inn – om dere ønsker å hjelpe en nybakt barnebokforfatter til å nå sin store drøm. Dette prosjektet er i stor grad selvstyrt av meg, så det betyr utrolig mye med all støtte og bestillinger for en fersk barnebok-forfatter. 

Dette sier mine pilotlesere om manuset:

Linn Tesli Lønaas (31) er utdannet barnevernpedagog og har arbeidet mye som pedagogisk leder for barn mellom 3 og 5 år. Hun er også mor til Storm på 4 år. Hun sier:

“Som både pedagog og mamma syns jeg at dette leses som en innertier! Det blir spennende å se illustrasjonene. Jeg tenker at språket er veldig passende for aldersgruppen; det er ikke for komplisert, men lett å følge. Jeg likte veldig godt det med at Baby Bastian virker sint, men at Smokkefeen Stjernestøv skjønner at han er trist. Dette er en flott inngangsport til eget barn uten å virke påtrengende! Som pedagog ble jeg veldig positivt overrasket over at den er god pedagogisk. Som mamma tenkte jeg at dette er en bok som sønnen min ville ha lest, selv om han brukte lite smokk og har sluttet med det for lenge siden.”

Martine Krogh Odenmarck (23) er utdannet barnehagelærer, og har arbeidet med barn gjennom praksis i tre år. Hun har selv ingen barn. Hun sier:

“Dette er en veldig fin bok. Boken gir muligheter til samtale underveis, og den gir muligheter for barna til å relatere seg med følelsene, og de får mulighet til å sett eord på dem. Jeg likte den veldig godt – det er fint at barnet får noe i retur (brevet) mot å levere fra seg smokken. Dette er en bok jeg kunne ha kjøpt og tatt i bruk både på hjemmefronten med venner og families barn, og i arbeidslivet.”

Jeg ønsker også å legge til at jeg ikke personlig kjenner disse pilotleserne, ettersom det var ønskelig å få en så korrekt og upartisk tilbakemelding som mulig.

Ta gjerne kontakt for forhåndsbestilling! Merk eposten med “Barnebok” som emne, og send ditt navn og adresse på epost til meg: [email protected] Du betaler selvfølgelig INGENTING før du får boken i posten, da vil det følge med en faktura på 198,- for denne herlige boken. Jeg gleder meg så innmari til å dele mer av prosjekter fremover, og ikke minst til å se listen over forhåndsbestilte bøker vokse seg nærmere og nærmere min aller første utgivelse av en trykt barnebok. Dette er så spennende! 

 

#forfatter #barnebok #leseglede #lesehest #bøker #bok #skriving #skrive #personlig #mamma #barn #småbarn 

6 kommentarer
  1. Har jeg faktisk ikke hørt om før, sikkert veldig nyttig for første gangs mødre eller de som sliter litt med å få barnet til å slutte med smokk. .-)

  2. God ide å lage en slik bok 🙂 Mine har jo sluttet for lenge siden, men skal tipse svigerinnen min som nettopp har fått en baby. Jeg trodde det kom til å bli en kamp hjemme hos meg pga jeg hadde veldig stae og smokkeavhengige jenter… Men jeg “mistet” smokken, og de trodde på meg. Borte var den: Jeg sa at nissen hadde fått smokken, og at han hadde lovet de en ekstra fin julegave.

  3. Anonym: Takk! 🙂 Tipse gjerne andre som kan være interessert, det hadde vært veldig hyggelig. Så godt å høre at det gikk så lett for dere, det må være litt luksus 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg