Wow – topplisten igjen?!

 

Oi, så gøy å se så gode plasseringer på topplistene i dag! Det er tydelig at innlegget i går (“Foreldre i 2017: Dere er dømt til å mislykkes“) ble godt likt. Det gjør meg så glad! Er det noe vi foreldre trenger, så er det en heftig high five for den innsatsen vi gjør – til tross for at vi selv oftere kjenner på følelsen av å mislykkes, enn å faktisk lykkes. Så det, så! 

Sienna og jeg har hatt tidenes roligste lørdags formiddag helt frem til for en times tid siden. Det er så deilig å bare ligge lenge i sengen og kose, herje og titte på Barne-TV sammen. Slike morgener er gull verdt♥

Da jeg spurte vesla om hva hun ville finne på i dag var svaret soleklart; først kose oss litt til her hjemme, og så ville hun besøke farmoren sin. Så, da blir det slik, da! Jeg får handle inn litt til påske i mellomtiden, og kanskje gå en litt lengre tur med hundene. Det har de nok godt av begge to. For ikke å snakke om meg selv. Den kondisjonen har sett sine bedre dager for å si det mildt. 

Jeg fikk låne en liten ponni av en venninne i forrige uke, og jeg vet ikke hvem som var mest svett og sliten etter rideturen – jeg, eller ponnien som tross alt løp som en tulling mesteparten av tiden? Haha! Det var i alle fall innmari gøy, og minte meg på at jeg slett ikke har mistet alt av ferdigheter. Det må gjentas så snart som mulig, det er helt sikkert. 

Nei, nå får jeg nyte mine five seconds of fame på topplista her, så skal jeg nok oppdatere senere. Jeg hadde glemt hvor mye morsommere det var å blogge når man faktisk har et publikum.. Ha en strålende fin dag da, dere! 

#hverdag #mammablogg #mamma #lørdag #påske #helg #morgenstund #småbarn #topplisten

2 kommentarer

Siste innlegg