Mine 10 verste uvaner

● Jeg bruker altfor mange glass per dag. For hver gang jeg skal ta noe å drikke, tar jeg et nytt glass. I tillegg til det har jeg alltid med meg brus eller vann (noen ganger begge deler) på soverommet når jeg skal legge meg – samtidig som jeg er elendig på å huske på dem idet jeg skal ta oppvasken. Det ser med andre ord til enhver tid ut som om jeg har hatt tidenes fest på soverommet. 

● Å brette klær er noe av det verste jeg vet når det kommer til husarbeid, så jeg slenger bare alt det rene på toppen av klesstativet. At det ikke har falt sammen til nå kan knapt kalles annet enn et sant mirakel. 

● Jeg er masete når det kommer til håndvask. Etter å ha vært ute, etter toalettbesøk og før man håndterer mat er et minimum, haha. 

● Jeg slumrer i en halvtime hver eneste morgen, og er helt elendig på å våkne opp når jeg skal. Vi er definitivt de seneste til å ankomme barnehagen, for å si det sånn.. 

● Jeg har nylig begynt på igjen å røyke, etter å ha sluttet da jeg ble gravid med Sienna. Jeg skal slutte igjen snart, da. 

● Ytterdøren min må alltid være låst, og jeg dobbeltsjekker at den er det hele tiden. Særlig om jeg er alene. 

● Sammensetningen av ordene “jeg har nok dyr nå” finnes ikke i min verden. 

● Jeg syns det er helt vanvittig kjedelig å fylle bensin, så det gjør jeg nesten aldri før det er snakk om russisk rulett om jeg kommer meg helt til Bunker Oil eller ei. Jeg har også kjørt med dårlige viskere i ett år før de måtte byttes på grunn av en aldri så liten knekk, og i tillegg er det pappa som må stå for å fylle på spylervæske på fremkomstmiddelet – det verken orker eller husker jeg å gjøre selv. 

● Jeg er elendig på å be om hjelp. Til noe som helst. Bære en gigantisk 50-tommer fra stuen og ut i bilen? Fikser det selv. Hektiske døgn med en hel masse arbeid på planen samtidig som Sienna er hjemme med meg og hundene trenger sitt? Fikser selv – søvn er for pingler. Skifte lyspærer? Har ikke tenkt å gjøre det selv, og kommer heller ikke til å be om hjelp. Vi får heller bli gothere eller vampyrer den dagen alle pærene har tatt natta. Eventuelt vente på at pappa eller lillebror fikser det uoppfordret. 

● Jeg sover med dyrene i sengen. De går alltid ut på stuen og legger seg fint til om jeg ber dem om det, men jeg syns egentlig at det er ganske så trivelig å ha dem hos meg om natten. Så får det bare være så uhygienisk og ekkelt som det bare vil, haha. 

 

Altså.. Det kan godt tikke inn noen kommentarer om at det finnes like håpløse sjeler som meg, der ute. Ha en fin dag! 

 

5 kommentarer
    1. Kjenner meg igjen i mye her, spesielt det med glass på soverommet, rene klær, dyr i senga, slumring om morgenen… I grunn det meste 😛

    2. Haha verste er har de samme uvanene som deg også i tilleg til ynslings middagen :p gidder aldri brette klær bare slenger alt i skapet door og så rive ut alt om jeg leter etter en topp. Men kan ta dager hvor jeg rydder alt og vasker alt og bretter alt til punkt of prikke for så og rive ut alt når jeg har dårlig tid :p og ber aldri om hjelp, ligger ikke for meg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg