Pinglepus

Jeg vet at jeg gnåler om sommer, sol og badetemperaturer hele tiden, men åh – det er jo så koselig når det stormer litt utenfor også. At jeg innerst inne er en liten pinglepus som helst skulle ha krøpet inn i en eller annen armkrok når været oppfører seg på denne måten, kan vi imidlertid hoppe elegant over. Ehe. Det spørs om det ikke må bli et firbent familiemedlem nummer tre på oss snart, så jeg kanskje kan føle meg hakket tryggere, haha. 

Vel, skjønt er det i alle fall. Jeg har stått på på jobbfronten i hele dag, før ettermiddagen kom snikende og jeg fikk hentet både lillebror og Sienna hjem til middagstider. Det er så fint å kunne lage middag for flere enn bare én og en halv, iblant. Hihi! Nå skal jeg fortsette arbeidet før Bloggerne og Luksusfellen skal snurres over skjermen. Jeg har blitt så flink til å ta meg tid til å slappe av litt mellom slagene nå, det er virkelig ikke verst til meg å være. Tidligere jobbet jeg hvert eneste ledige sekund av dagen, så der har det definitivt vært stor fremgang den siste tiden. Hører jeg applaus? 

En annen ting verdt å skåle i Pepsi Max for, må være min store forbedring på sosialiseringsfronten. Jeg skulle på et jobboppdrag i Volda helgen som var, så siden det klaffet med pappanatt for Sienna pakket jeg like gjerne med meg både hunder og rettetang og tok turen til min beste venninne, Linn♥ Det slår aldri feil, så jeg gleder meg allerede til neste gang muligheten byr seg. 

Jeg håper at dere alle har hatt en like fin og produktiv tirsdag som meg 🙂 
 

#hverdag #venner #jobb #arbeid #journalist #forfatter #skriving 

4 kommentarer
  1. Jeg har vore skikkelig effektiv (og naiv som trodde det kom til å gå raskt) og tok både klesskapet, bokhylla og skrivepulten å ryddet idag. Det tok meg forøvrig 4 timer, men var så absolutt verdt det. Så nå har jeg krypet under dyna og gjemt meg for stormen. Er nemlig livredd vinden når den uler og slår på husveggen, haha.
   Håper du får en fin uke! 🙂

  2. Anya: Ååh, så flink du er! Jeg kan ikke fordra å gjøre rent eller rydde i skap og skuffer, så det ser ut som et mareritt her hjemme, hahaha. Jaja, så lenge det ser bra ut her ved første øyekast så er jeg fornøyd, haha!

   Takk det samme <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg