Tobarnsmor?

Nå gikk jo ikke planen om hyppig blogging helt slik jeg hadde tenkt at den skulle, men slik har det vel lett for å bli i en hektisk hverdag. Det føles så merkelig å skulle “utlevere” seg selv igjen, selv om det denne gangen er for et tusen ganger mindre publikum – og ikke minst på et helt annet plan enn tidligere. Jeg har ikke tall for hvor mange ganger jeg har startet på et blogginnlegg for så å slette hele greia, haha. Så rart, når bloggen min en gang i tiden inneholdt absolutt alt fra A til Å i livet mitt.. 

Uansett! Nå prøver jeg meg altså som “tobarnsmor” for noen dager. Niesen min, Karoline, er nemlig på besøk hos oss. Av og til “angrer” jeg nesten på at jeg ikke fikk to barn – det er jo så greit når de kan leke uavbrutt sammen i evigheter. Jeg får trøste meg med at det helt sikkert hadde vært noe annet om de var søsken og kranglefanter, haha. 

I skrivende stund står middagen i ovnen, min favoritt; laks med søtpoteter og smørsaus. Mmmmhhh! Jeg kunne ha spist det flere ganger i uken. Jeg gjør vel for så vidt det også, når jeg tenker meg om.. Før middagen er klar skal jeg poste dette innlegget og planlegge jobbkvelden videre. Det er innmari deilig å jobbe hjemmefra, men jeg er den første til å innrømme at det ikke akkurat er synonymt med struktur og rutiner. Ikke for min del, i alle fall. Det vil kanskje hjelpe på om jeg har bloggen å fokusere på i tillegg? Jeg merker jo at jeg skrive, men den balansen mellom hva som føles naturlig og hva som vil kjennes ut som prostitusjon i offentlig tekstformat kjenner jeg at jeg må finne litt tilbake til. 

Senere er planen å komme oss ut på tur. Det frister helt ærlig temmelig lite i dette været, men ut må man jo. Det hadde jo vært litt gøy å pakke med seg kveldsmaten og spise den utendørs i et av de nydelige turområdene vi har her.. Hmmm, jeg tror vi går for den planen. 

Når vil det føles normalt å dele slik meningsløs vissvass? Jeg husker nemlig ikke. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg