A perfect Valentines day

Jeg kunne ha vært blant gjengen som i år skyr Valentinsdagen som pesten – men hey, jeg har vel aldri vært av den pessimistiske typen. Derfor; til tross for at jeg er mutters alene og ikke eier så mye som en sjokoladebit i godteriskapet (og jada, jeg har sjekket  fem ganger), velger jeg å likevel se positivt på dagen som skal være fylt med kjærlighet og lykke. Det er jo for all del min dag også; det meste av den har gått til lek og kos med verdens beste jente før pappaen hennes spiste middag med oss og tok henne med hjem til seg for natten. Nå som både kvelden og ensomheten er et faktum, er det likevel ingen grunn til å deppe. Jeg har nemlig en solid datenight med hostesaft, Pepsi Max, Damon Salvatore på skjermen og meg selv i sofakroken ikledd pysjamasbukse, i vente! 

For ja; vi er syk. Igjen. Jeg vet ikke om det er første-barnehageår-syndrom eller om det kan kalles maks uflaks, men nede for telling med feber, bihulebetennelse og tretten hamrende menn i hjernebarken er i alle fall symptomene. Da passer det fint at hundene fremdeles er såpass utslitt etter trening i går at de ikke maser om verken tur eller lek, og at den myke pysjamasbuksa ikke har tenkt seg noen vei med det første! 

Har du noen gang tenkt over at den eneste personen du er tvungen til å leve hvert eneste sekund av resten av ditt liv sammen med, er nettopp deg selv? Tanken kan virke skremmende, men egentlig er det ganske fint også. Tenk så mye du får ut av å bli din egen bestevenn, og ikke minst lære deg å trives i ditt eget selskap. Det er en egenskap jeg er ekstremt glad for å ha – kanskje særlig akkurat i dag. Vi hører jo hele tiden om hvor viktig det er å pleie forholdet til sin partner – vi bør ikke glemme å pleie forholdet vi har til oss selv. Når alt kommer til alt har du jo bare deg selv likevel – like greit at det er en person du kan trives med, ikke sant? La oss kalle det dagens visdomsord, ehe. 

Happy Valentines day! 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg