Måneden som gikk: Januar

 

Månedens høydepunkt: 

De har det heldigvis vært mange av! Jeg har storkost meg hver eneste dag denne måneden, det er ikke verst! Høydepunktene må likevel være en luftetur på byen med et knippe flotte jenter, koselige stunder med Sienna og vår lille “ferie” til mamma og pappa på Vigra nå nylig. Jeg har også kommet skikkelig i gang med jobb og skriving ellers igjen, så det føles fantastisk bra. 

Sanger som beskriver denne måneden: 

Work hard, play hard – Wiz Khalifa 
Work – Rihanna 
Arigato – Julie Bergan 
 


 

Månedens største ønske: 

Aaahh, det må være en varm strand et eller annet sted i verden. Det kan ikke bare være jeg som er lei av kulde og vinter nå? 

 

Månedens sparing: 

Akkurat nå sparer jeg for å bygge bufferen min enda litt større, jeg har ikke et mer konkret mål enn det. Eller, ny tatovering må det jo bli snarest, da. 

 

Månedens viktigste lærdom: 

Jeg har lært meg at det faktisk er helt okei å bare slappe fullstendig av innimellom også, og ikke tenke på prestasjon og arbeid hele tiden. Det er innmari deilig! 

 

Månedens middag: 

Laks med søtpoteter og smørsaus slår aldri feil, mmh! Det gjør heller ikke storebrors seibiff, eller pappas brennsnut kokt på fenalår. Åh, mat

 

 

Månedens nedtur: 

Hmm.. Det må være at jeg presterte å krasje bilen min for første gang. Jeg skulle bare rygge litt, jo. Inn i en lyktestolpe. The end. 

 

Månedens gullkorn: 

Jeg: Jeg stikker ut en tur, jeg. 
Mamma: Det er greit, men du? Ikke finn ut at du skal på fest midt på natta slik at du ikke kommer deg hjem igjen, nå da. 

Er det bare jeg som har foreldre som automatisk tror at man blir ungdom igjen så snart man setter føttene i barndomshjemmet…? Needless to say; jeg skulle gå en tur med Dias, og finne senga med det samme turen var unnagjort. Haha. 

Månedens prioriteringer: 

Sienna, jobb og meg selv. 

 

Ha en strålende flott februar-måned! Nå er det ikke lenge igjen til våren banker på døren 🙂 
 

4 kommentarer
  1. Jeg tror egentlig ikke at vi noen gang blir voksne i foreldrene våres sine øyner. Helt til vi får barn selv, da blir vi bytta ut med noen sjarmører som sjarmerer dem mer enn det vi gjorde selv! Urettferdig at barna våres har hatt de beste å lære fra, så bruker de det mot deg ved første og beste anledning, til å smelte hjertene til foreldrene våres! 🙂
   Ha en god lørdag videre, og idag er været på Sunnmøre perfect!

  2. Henniie: Haha, det verste er jo at jeg har et barn selv også – HAHA! :p Jeg er nok lillejenta likevel antar jeg, selv om hun definitivt har tatt over rollen som favoritten 😉 <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg