Eldrebølgen 2072

 

For et døgn! Ikke nok med at jeg hadde tidenes arbeidsdag i går hvor jeg var selve definisjonen av effektiviteten selv, men natten ble også hakket for lang med tanke på at vi stod klar for å starte dagen klokka åtte. Jeg vet ikke med dere, men jeg går i fullstendig Zombie-modus av for lite søvn. Søvnen kan jeg heller ikke ta igjen i dag; nå har jeg akkurat kommet meg hjem etter et jobboppdrag, og skal straks ut på dagens andre oppdrag før sofasliting med telefonintervju og tastetrykk på datamaskinen settes i gang. 

Jeg møtte på et knippe eldre på kafé tidligere i dag, noe som alltid er like hyggelig. Jeg vet ikke hvor alt gikk galt i generasjonen vår – vi hilser jo knapt på hverandre, mens de eldre på sin side alltid er enkle å komme i prat med. Jeg vil også være slik. 

Der de eldre hygget seg med sang, dans og nynning til gamle melodier de hørte på da de var unge, tok jeg meg i å tenke på hvordan det blir for oss i den alderen. Vil vi sitte med et nostalgisk blikk og nynne til låter som “Young, wild and free”, “Fuck you” og “Smack my bitch up” på samme måte? Det skal i så fall bli en interessant tid.. 

Okei, nå kaller jobben igjen – så jeg får etterlate dere med disse fantastiske Snap-bildene av meg selv om femti år. Og rytmen til “Smack my bitch up” spillende av i underbevisstheten din. Vær så god, forresten. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg