Vil DU tjene penger på å skrive?

 

Jeg elsker jobben min, det kan ikke sies nok. Om jeg så hadde vært mangemilliardær ville jeg ikke ha forandret noe med verken arbeidstider-, oppgaver eller mengder. Det sier alt! Det å skrive har alltid vært en lidenskap for meg, og er uten tvil det som gir aller mest sjelero i denne skrotten. Tenk så heldig jeg er! Jeg kan skrive om absolutt alle slags emner i hele verden – og leve av det. Det er helt utrolig! 

Om du er som meg vil jeg mer enn gjerne tipse deg om min nyeste e-bok; “Slik blir du frilansjournalist“. Her får du en komplett guide som forteller deg absolutt alt du trenger å vite for å starte opp som, og ikke minst tjene gode penger på å være frilansjournalist. Kribler det i magen av tanken på å kunne leve av å skrive? Da er denne e-boken investeringen for deg! 

Les mer om e-boken her: Bli frilansjournalist 

Boken kan kjøpes via lenken ovenfor, eller ved å vipse 349,- til mobilnummer 40079416.

Husk at jeg også har skrevet to små e-bøker til 99,- per stykk; “Slik lærer du å skrive med hjertet” og “Kunsten å skrive elendig“. Begge er e-bøker som tar for seg skrivekunst og lærer deg hvordan du kan bli en bedre skribent – samme hva du skriver. De er gull verdt for enhver blogger! Om du ønsker å kjøpe en av disse via Vipps, husk å merke overføringen med “Skrive med hjertet” eller “Skrive elendig” slik at jeg vet hvilken bok du ønsker å kjøpe. 

6 kommentarer

Siste innlegg