10 fakta om meg

1. Jeg elsker skrekkfilmer, men tørr ikke se dem alene. Det er så vidt jeg tørr å se “The Vampire Diaries” etter klokka tolv.. Ehe. 

2. Jeg er veldig lett å bli kjent med, men utrolig vanskelig å komme inn på. 

3. Det at jeg gråter av alt ifra søte Disney-filmer til enkelte reklamer på TV’en ser ut til å overraske de fleste. Jeg virker tydeligvis ikke som typen til det, haha. 

4. Da jeg først begynte å jobbe som journalist var jeg så sjenert at jeg måtte skrive ned absolutt alt jeg skulle si i forkant av et telefonintervju. “Hei, det er journalist Lizbeth Osnes som ringer”, inkludert. Det å oppsøke folk på jobb for lokalavisen var et mareritt uten like, men er definitivt det som har gjort at jeg per i dag ikke kan kalles sjenert overhodet. 

5. Alle tatoveringene mine har sterk betydning for meg, og hver enkelt av dem står for epoker i livet mitt – på godt og vondt. Det første jeg gjør i en ny fase av livet mitt er å bestille en time hos tatovøren min, haha. 

6. Jeg er et “det løser seg”-menneske. Jeg stresser tilnærmet aldri, og har en tankegang om at alt vil løse seg på et eller annet vis uansett. Det innebærer at jeg er evig tidsoptimist og at jeg alltid følger hjertet fremfor hodet. Ikke alltid like positivt, men det er i det minste spennende. 

7. Jeg har tre jobber, og gjør hver enkelt av dem fordi jeg elsker det. Om jeg så fikk flere titalls milliarder på konto hver måned ville jeg ikke ha endret verken yrkene mine eller arbeidsmengden. Det er en fantastisk følelse! 

8. Min største drøm i livet er å kunne være halvparten så god forelder som det mine foreldre er for meg. Det finnes ingen bedre enn dem. 

9. Jeg bruker ordene “hater” og “lover” ekstremt sjelden, og kun når jeg virkelig mener det. Jeg får fnatt av tanken på å love noe jeg av en eller annen grunn ikke kan holde likevel, så derfor styrer jeg unna ordet i det hele tatt. 

10. Jeg er hestejente by heart. Jeg kommer aldri til å gi opp drømmen om et sjarmerende småbruk med hester, geiter og en liten flokk høner! Ja, og en minigris. Og aller helst en lama. Kanskje et par rotter også? Ja, for ikke å snakke om alle hundene man får plass til på et småbruk, da. Aaahh

 

10 kommentarer

Siste innlegg