Virrvarr

 

Også jeg som trodde at influensaen slapp taket ved forrige oppdatering.. Vel, it didn’t! Ikke i det hele tatt. I dag derimot, ser det endelig ut til å gå mot hakket lysere tider – og det kunne ikke ha passet meg bedre. Jeg har slukt Sanarol, paracet, flytende paracet, vitaminbjørner, brusetabletter med vitaminer og hostesaft til den store gullmedalje de siste dagene, så om ikke immunforsvaret mitt holder kroppen frisk i mange år fremover så vet neimen ikke jeg i alle fall. 

Om litt står pizzaen i ovnen, og i kveld er det på tide med et jobb-oppdrag igjen. Det skal bli skjønt å komme seg litt ut, skal jeg innrømme. Det å kjøre til og fra barnehagen med et mini-stopp på butikken mellom soving, sløving og serietitting er liksom ikke det mest givende jeg kan komme på, haha.

Senere i kveld blir det skriving for fulle seil; deadline er bare et par dager unna. Uæh! Litt journalistikk skal det også presses tid til, og ikke minst skal jeg gjøre litt skolearbeid på toppen av det hele. Det er i alle fall planen – om jeg rekker det eller ikke får heller tiden vise.

Her i hus er i vi i full sving med perling og smykkelaging. Det vil si; jeg fikk beskjed om å holde meg unna – så da så jeg mitt snitt til å oppdatere her inne i stedet, haha. Nå skal jeg sluke dagens tredje dose Sanasol (ikke til å anbefale, akkurat) og vaske litt over leiligheten før vi gjør oss klar til kveldens oppdrag. Tjohei, endelig i bedre form!
 

4 kommentarer

Siste innlegg