Krav til drømmemannen

 

En tidligere leser som har fulgt meg i “alle” år siden den gang bloggen min tronet rimelig greit på listene, spurte om jeg ikke kunne lage en oppdatert versjon av “Krav til drømmemannen”-innlegget som jeg skrev en gang i 2011.

Jeg kan nok trygt si at listen over krav og ønsker har forandret seg en del siden den gang punktet “Han bør se ut som en blanding av Charlie Sheen og Bear Grylls” lå høyest på listen.. Det er definitivt ikke det samme å være singelmamma på tjuefem, som å være tjue år, singel og med en hund som eneste forpliktelse. Så, mine “krav” til drømmemannen: 

Han bør ha barn. Dette er ikke et krav, men absolutt en grei fordel på alle måter. 

Han liker barn. Det hører kanskje til det første punktet, men er definitivt langt viktigere. Sienna har to foreldre, og flere trenger hun overhodet ikke, men skal jeg ha et forhold med noen skal han også kunne ha et godt forhold til henne. Det kommer man seg ingen vei utenom. 

Han må drive med noe han virkelig brenner for – eller i det minste ha drømmer om det. Jeg styrer min egen økonomi og klarer meg utmerket godt alene både økonomisk og ellers, så hvor mye han tjener spiller ingen rolle for meg. Men; drømmer er viktig. Jeg jobber hardt for å nå mine, og selv om hans ikke nødvendigvis trenger å være noe i nærheten av mine egne, bør han vite hvor mye det betyr å ha ambisjoner. 

Han bør sette pris på egentid. Det er så viktig for meg å kunne være alene iblant, så det er viktig at dette punktet er gjensidig. Det å kunne dra ut, være sammen med venner, reise på egenhånd eller det å i det hele tatt kunne gi hverandre rom for å være alene en kveld eller ti på rappen er et absolutt must. 

Han tåler en diskusjon. Ingenting er så irriterende som å føle at man må gå på nåler for å ikke si noe feil, eller for å ikke starte en krangel. Et stort, rungende “ja!” til å kunne ta opp hva som helst med partneren, og samtidig bli møtt med respekt – om ikke forståelse. 

Han respekterer dyrene mine. I mitt hus kommer det aldri til å befinne seg færre enn minst to hunder, så det er like greit å akseptere det én gang for alle. Hundehår, spaserturer og hundeposer er og forblir en viktig del av min hverdag, haha! 

Det er vel egentlig stort sett det eneste jeg kan komme på, uten å legge til klisjeer som “han må ta vare på seg selv og utseendet sitt”, er det ikke? Ja, jeg tror det. Det var i alle fall en aldri så liten oppfølger til det nokså populære blogginnlegget, som jeg virkelig kunne ønske fremdeles eksisterte. Haha! 

 

2 kommentarer

Siste innlegg