10 fordeler med å være singel

 

♥ Du kan se på SKAM uten å, eh, skamme deg

♥ Punktet ovenfor bringer meg inn mot neste; du kan se på hva enn du vil uten verken hevede øyenbryn eller oppgitte sukk. Det er rimelig digg bare det! 

♥ Du står fritt til å velge middagsmenyen selv. Det har ikke blitt verken Pizzabakeren eller Burger King på oss etter at jeg ble alenemor, for å si det sånn. 

♥ Du kan legge opp dagene nøyaktig som du selv ønsker. Jeg er en rastløs sjel; aller helst skal det skje noe hele tiden. Da er det så greit å ikke ha andre å ta hensyn til enn Sienna, som mer enn gjerne blir med mamsen på hvilke som helst slags eventyr. 

♥ Det gjør ingenting om det flyter litt. Noe av det beste jeg vet er å la husarbeidet ligge en hel dag. Haha! Det skjer ikke så lenge andre enn meg (og en treåring som slett ikke bryr seg), skulle ha sett på kaoset, så det er en rimelig god følelse – selv om jeg blir litt stressa. 

♥ Du har 50% færre personer å tenke på julegaver til. Tjohei! 

♥ Det er ingen som maser på deg om klærne fra gårsdagen ligger på gulvet, eller om sminken din fremdeles står fremme to timer etter at masken har blitt lagt. 

♥ Du kan bruke tiden din på nøyaktig det du vil. Fra å tidligere måtte velge mellom kjærestetid og alenetid når kvelden kommer, kan jeg nå bruke tiden min på akkurat det jeg selv ønsker. At jeg som regel ender opp med å likevel jobbe er ikke så fryktelig viktig å ta med. 

♥ Ingen mas. “Hvor er..?” eller “Hvor har du gjort av..?” eller “Kan du hjelpe meg med å..?” eksisterer. Fra annet enn barnemunn, da. Men det er hakket enklere enn å hele tiden måtte lete etter saker og ting en eventuell partner har rotet bort, men skylder på deg for at det har blitt borte. 

♥ Du slipper å unnskylde deg. Har du det dritt, så har du det dritt. Om du føler for å synge for full hals samtidig som du øver deg på sinnsyke dansemoves som ikke en gang hører hjemme på charterferie til Gran Canaria med venninnene, så gjør du det. Ingen ser deg likevel! Kanskje med unntak av naboen, da. 

Singellivet er egentlig ikke så verst, altså. 

 

3 kommentarer

Siste innlegg