Tindertabber

Jeg innrømmer med glede (og en smule stolthet) at jeg definitivt kan kalles en Tinder-jomfru. Som voksen alenemamma hadde jeg nok ikke forventet å ramle inn på den siden med det første – men hey, hvorfor ikke? Og akkurat det, hvorfor ikke altså, skal jeg med glede fortelle deg. 


Om alternativet er Tinder-dates, holder jeg meg heller til han her. 
 

Det har seg nemlig slik at selv om Tinder helt sikkert er en flott arena for nye bekjentskaper (?), så er det også rimelig mye rart der ute. Etter et kvarter med sveiping frem og tilbake (vel, mest tilbake), har jeg notert meg 5 typer menn du høyst sannsynlig vil treffe på i løpet av din Tinder-karriére: 

1. Han som skriver “Dtf?” som om det skulle være 2017’s versjon av gamledagers “Asl?”. No comment needed. 

2. Han som klikker fullstendig når du ikke svarer… I løpet av fem minutter. Hørt om et liv ved siden av sveiping? Ikke det, nei. 

3. Han som er raskt ute med å fortelle om fetisjer og drømmer for fremtiden – som ikke akkurat ligger under kategorier som “familieliv” eller i det hele tatt ikke-seksuelle fremtidsplaner. “Hei, bruker du nettingstrømper? Eller lateks?” later til å være en helt okei måte å starte en samtale på Tinder på. 

4. Han som har altfor store komplekser med seg selv. “Hei, jeg vet at du sannsynligvis ikke er interessert i meg altså, det er du altfor pen til” kan kanskje tolkes som et kompliment for enkelte, men for meg (og resten av landets oppegående jenter) virker det i alle fall altfor desperat – og en smule patetisk. 

5. Han som har kyssebilder på profilen sin – og det uten å gjøre det klart at dere som par er interessert i en tredjepart. Altså, come on. 

For å si det hele på en langt kortere måte; min Tinder-karriére ble rimelig kort. The end.

Har dere noen rare Tinder-historier å dele? Shoot! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg