Styrke skrivedisiplinen?

Livet som alenemamma går overraskende bra; det må vel være fordelen med å være vant med å være 100% alene minst 50% av tiden fra før av. Sienna og jeg storkoser oss sammen, så det skal ikke stå på det♥ Men, det er klart at det er en omveltning. Jobben, for eksempel. Akkurat nå føler jeg virkelig på at lyset brenner i begge ender – i tillegg til en flamme i midten. Å konsentrere seg om arbeid og plikter når alt står på hodet, er virkelig alt annet enn enkelt. Blant annet derfor har jeg nå meldt meg på Forfatterskolens splitter nye gratiskurs; “Slik styrker du skrivedisiplinen“. 

Jeg er jo elev hos Forfatterskolen fra før, hvor jeg studerer barnebok. Så langt er jeg strålende fornøyd, og kan virkelig anbefale skolen på det aller varmeste. Drømmer du om å skrive bøker – enten det er barnebøker, romaner eller noe helt annet – er denne skolen uten tvil et svært godt valg. 

Fordelene med skolen er blant annet: 

♥ Du får lære av forfattere som virkelig kan faget sitt, og som har lykkes på markedet. 
♥ Du blir inspirert – og det så til de grader. 
♥ Du får et godt og viktig nettverk av andre forfattere – og drømmere. Den støtten og heiingen man finner i et slikt nettverk er rett og slett uvurderlig. 
♥ Du får hjelp til hva enn du skulle ønske. Skriving, dialoger, oppbygging, dramaturgi, markedsføring.. Det finnes alltids noen som kan hjelpe til med hva enn det måtte være. 

Nå skal jeg sette i gang med første del av gratiskurset. Forhåpentligvis vil det få litt fart på både bokskrivingen og ikke minst artikkelskribleriene mine! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg