Alenemamma

De siste ukene har mildt sagt vært? Spesielle. Jeg har blitt alenemor, og med det kommer det (tydeligvis) en hel haug avgjørelser, møter, underskrifter og what not. Nå ser det heldigvis ut til å komme i orden; leiligheten er nå min alene, og avtaler i forhold til samvær og det økonomiske er unnagjort. Nå gjenstår det kun å få bilen min ført over på meg, så er jeg klar for å starte dette nye og nokså spennende livet.

Skrivingen har alltid vært min beste form for terapi, yoga og mindfulness i ett; det har jeg alltid stått for. Denne gangen er det derimot annerledes. Samme hvor hardt jeg har forsøkt, har liksom ikke bokstavene ønsket å lystre. Bare det å tromme på tastaturet nå føles unaturlig og rart, som om jeg må vennes til et nytt system. På sett og vis er det vel akkurat det jeg må..

Mer enn noen gang merker jeg behovet for å gjøre bloggen min mer personlig igjen. Ikke nødvendigvis privat, men personlig. Hvem og hvor jeg er uten å kunne bruke tekst og formuleringer som terapi og selvforståelse vet jeg ikke. Ikke vil jeg finne ut av det heller, så jeg gir dette et forsøk. Jeg må jo det.

LES OGSÅ: Vil du tjene penger på å skrive? Denne guiden gir deg muligheten

Om ikke lenge skal Sienna avgårde til pappaen sin, og jeg skal forsøke å få unnagjort litt jobb. Jeg har et hyggelig jobboppdrag senere i dag, det skal bli fint. Til tross for at det føles ut som om jeg lever i en boble akkurat nå, er det ingen tvil om at jobben min på mange måter er til enorm hjelp gjennom alt. Her hjemme er jo alt snudd på hodet, selv om det fysisk ikke er de store forskjellene. Utenom bedre plass i klesskapet, og noen tørkede rosebuketter som på magisk vis har tatt veien til søppelkassene, da.

Hvor jeg vil med alt dette er jeg usikker på. Lokke frem skrivelysten igjen, kanskje? Få et bevis på at selv om det per i dag føles ut som om alle bokstavene på tastaturet har forflyttet seg, er det mulig å få gjort ord om til setninger ? og setninger om til terapi igjen? Kanskje.

/Repost fra skrivebloggen 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg