FAQ – 1

Hva er dine arbeidsoppgaver som frilansjournalist? 
Dialog med oppdragsgivere, pitche artikler til ulike oppdragsgivere, research på alt innen ny forskning, kontakt med intervjuobjekter, leting etter kilder og case, intervjuer, skriving av artikler, redigering av bilder til de sakene hvor jeg også fotograferer, innsending av artikler og eventuelt etterarbeid dersom noe skal endres på i etterkant. Er det oppdrag for lokalavisen reiser jeg altså ut på oppdrag, snakker med spennende mennesker, er i kontakt med arrangører av ulike arrangement og lignende. Jeg jobber også som oversetter fra dansk til norsk, så det går også noen timer i måneden på denne jobben. I tillegg må jeg selvsagt også holde orden på regnskap, rydde i mail-innboksen flere ganger daglig og ellers holde meg oppdatert på alt som skjer innen de feltene jeg skriver mest om.

Går Sienna i barnehage nå? 
Ja, nå går hun deltid i barnehagen, etter eget valg fra hennes side 🙂 

Når sluttet Sienna med bleie? 
Jeg kommer ikke til å skrive så detaljert (eller detaljert i det hele tatt) om henne her på bloggen, så jeg vil ikke si noe mer enn at det er en god stund siden. Om du spør for å få tips, anbefaler jeg deg på det sterkeste å ta det hele i barnets tempo – stort mer enn det har jeg ikke å komme med uansett. 

Hva er det vanskeligste med å være mamma? 
De utallige bekymringene. Om ikke den jenta har påført meg flere hundretalls rynker og grå hår snart, så vet ikke jeg! Haha. 

Hvor lange dager har Sienna i barnehagen? 
3-5 timer, 2-3 dager i uken. 

Hvor lange arbeidsdager har du? 
6-8 timer hver kveld (ja, også lørdag og søndag – og for så vidt både Julaften og påskeaften, om enn noe reduserte timer), pluss cirka 15 timer timer ekstra per uke, avhengig av barnehage, barnevakt også videre. Ikke et minutt av det føles som jobb en gang, så der er jeg veldig heldig 🙂 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg