10 ting jeg skal bruke karantenetiden til

Jeg har satt oss i en frivillig karantene, altså har vi ingen symptomer, men det skal ikke stå på oss om flere i området blir smittet. Så for at tiden skal gå og ikke minst at det skal komme noe godt ut av denne krisen, har jeg satt meg opp en liste over ting jeg skal utnytte all denne ledige tiden til. Et eget innlegg rettet til foreldre som er hjemme med barn kommer også, men nå er det altså min gjøremålsliste som skal deles:

1. Rengjøre flisene på badet 
Frem med klorin, skuresvamp og Q-tips! Fugene mellom listene på badet er egentlig hvite, og det skal de nok en gang bli. Kjenner at jeg gruer meg litt til å gå til verks her, det kommer til å ta en aldri så liten evighet..

2. Vaske klær 
Jeg skal vaske, tørke, brette sammen og legge på plass klær til den store gullmedalje. Jeg har nylig omorganisert det kaotiske vaskerommet mitt, og i den anledning fikk jeg gitt bort to skittentøyskurver. For at jeg ikke skal trenge å kjøpe nye igjen (…) må jeg altså vaske unna en hel del, og forhåpentligvis få et bedre utgangspunkt til å på sikt få et pent vaskerom. Det blir, det blir!

3. Sortere Siennas klær
Sienna har ekstremt (!) mye ull og fleece som garantert ikke kommer til å passe neste år, så det meste (noe vil vi trenge i tiden fremover, her er det full vinter) skal pakkes bort og senere selges til noen som trenger det til neste høst- og vintersesong.

4. Selge unna 
Jeg har en hel haug ting jeg ikke lenger trenger og som kan selges videre, så det skal jeg planlegge å få gjort den nærmeste fremtiden. Om ikke noe blir solgt på grunn av karantenetiden vi er inne i nå, skal jeg i hvert fall ha lagt det klart.

5. Få orden i skuffer og skap 
Dette henger helt klart sammen med punktet ovenfor; så snart jeg får ryddet ut alt som skal selges, blir det mye enklere å skape plass og orden i alle skuffer og skap. Det trengs, for å si det mildt.

6. Rengjøre sofaen 
Jeg har gått over sofaen med en fantastisk ting som fjerner hundehår fra sofaen kjempeenkelt, så nå gjenstår det å vaske trekkene. Halve sofaen har fått sine trekk vasket, så nå er det bare resten igjen.

7. Gå igjennom klesskapet 
Jeg har jo allerede gjort det, men nå som jeg har planer om å flytte kommoden fra soverommet og inn på vaskerommet, trenger jeg å gjøre det en gang til.. Jeg fatter ikke hvordan jeg, med min garderobe, overlever uten et gigantisk klesrom. Helt ærlig, det burde jeg ha hatt for lenge siden.

8. Ommøblere 
Det eneste rommet som det overhodet er mulig å ommøblere skikkelig her hjemme, er Sienna sitt. Det tenkte jeg å gjøre en av de nærmeste dagene. Forandring fryder!

9. Trene hundene 
Monkey har blitt så innmari flink på innkalling, så det skal vi trene enda mer på. Max er generelt flink til alt annet enn å møte andre mennesker, så det blir det heller dårlig med trening på, haha. Men, de skal få aktivisert seg godt begge to. Aqua også, så sant været tillater det.

10. Hekle duker 
Haha, ja.. Jeg har begynt å hekle igjen. Jeg har alltid pleid å få skikkelig senebetennelse av det, men jeg prøver igjen. Jeg har jo en leilighet nummer to som må få litt personlig preg, så da er det greit å hekle noen duker som skal “pynte” opp. Hah!

0 kommentarer

Siste innlegg