10 tanker på en onsdagskveld

♥ Jeg elsker de to bittesmå barbiehundene mine, men fy søren så deilig det er å ha en stor kosebamse av en brumlebasse traskende rundt her også. Det må til, det.

♥ Jobben min blir bare mer og mer interessant for hver dag som går, særlig nå som jeg begynner å få bittelitt teken på det. Jeg forstår i alle fall mye mer enn det jeg gjorde for et par uker siden og godt er det, haha.

♥ Jeg har tatt mange valg i det siste som vil påvirke hverdagen min allerede fra nå av. Det sier seg selv at jeg ikke kan sjonglere alt på en gang, så noe har jeg blitt nødt til å si opp. Jobben min på Stormberg er én av de tingene og selv om det er 100% riktig å ha sagt opp, så føles det nokså vemodig, trist og rart også. Jeg mener, den butikken har jo vært en så stor del av livet mitt i langt over ett år! Det er en sær følelse å ikke skulle gå tilbake dit.

♥ Her om dagen bestemte jeg meg for å bli hakket mer økonomisk for å rettferdiggjøre at jeg bruker penger på husvask når jeg strengt tatt går hjemme og er i full stand til å ta meg av det selv, og har dermed kuttet ut et par unødvendige utgifter. For å si det slik; jeg sparte over en tusenlapp i måneden bare på vitaminabonnementer… Haha, det skulle ikke ha vært mulig en gang. Jeg får heller kjøpe når det trengs, fremfor å alltid ha fire-fem bokser for mye av den slags liggende.

♥ Apropos økonomi; den oversikten jeg får fra DNB gir en helt sinnsyk motivasjonsboost på den fronten. Nå har jeg stålkontroll uten å bruke tid på det en gang!

♥ Litt sutring; jeg har så sinnsyk tannverk for tiden, det er så ille at jeg knapt vet hvor jeg skal gjøre av meg en gang. Som både pappa og kjæresten min sa samtidig til hverandre; “oi, nå har hun vondt…”. Jeg tror ikke jeg har opplevd maken til fysisk smerte som tannverk, det er det verste som finnes. Ikke er det stort å gjøre med det heller, annet enn å bruke nye fire tusen kroner på operasjon som ikke fungerer. Jeg gjør snart alvor av trusselen min om at jeg røsker ut den tanna selv om ikke tannlegen gjør det.

♥ Nå er det faktisk flere måneder siden jeg kjøpte noe som helst i kategorien interiør – wow! Det er ikke til å legge skjul på at jeg må få på plass litt nye blomster (les: lyng) nå som høsten er her, men det spørs om det ikke får bli et lite gjør-det-selv-prosjekt for Sienna og meg, fremfor å kjøpe på butikken som vi alltid gjør. Og ja, jeg har plutselig blitt en mester i å spare – det merkes kanskje?

♥ Band of Brothers, dere.. For en serie. Jeg mener det; se det! Jeg gruer meg allerede til alle episodene er sett.

♥ Jeg er så matlei om dagen. Det eneste jeg har lyst på er middag, men det har jeg verken tid eller mulighet til å spise til hvert måltid av dagen, så da blir det gjerne altfor kjappe løsninger. Jeg trenger noen gode tips til enkle måltider utenom middagen – og det snarest! Egentlig er jeg fortsatt obsessed med knekkebrød med baconost på, men det godtar ikke djeveltannen. What to do?

♥ Apropos mat; jeg har blitt så flink til å teste ut nye oppskrifter den siste tiden! Jeg har en lei tendens til å havne på vanekjøret der ukene blir seende nokså like ut på matfronten, noe jeg er mektig lei av. Selv om jeg ikke er så fryktelig glad i å stå over grytene er det jo så utrolig gøy når jeg får til noe nytt – og ikke minst når det ender opp med å bli en ny favoritt. Det får bli et høstforsett å prøve ut noe nytt på middagsfronten hver uke.

0 kommentarer

Siste innlegg