10 spørsmål og svar

Spørsmålene er lånt fra søte Annette!

1. Det beste med denne uken:
Masse koselig familietid og spennende oppdrag på jobbfronten. Ja, også er det rimelig deilig å være ferdig med årets bursdagsfeiringer for Sienna også, selv om det selvfølgelig var koselig også 😉

2. Det verste med denne uken:
Skumle magesmerter jeg ikke aner hva kommer av. Det gjør meg så redd!

3. Dette tenker jeg mye på:
At min lille, store baby har blitt seks år og skolejente allerede.. Hvor ble tiden av?! Jeg har så lyst til å bli med henne på skolen, sitte i et hjørne i klasserommet og bare.. Vite alt de gjør, lærer, opplever og snakker om til enhver tid. Haha!

4. Dette har jeg på meg:
Akkurat nå har jeg på meg en beige jeans, en beige strikket genser og to ulike sokker. Ingen rockefot altså, jeg så bare ikke at de var i totalt forskjellig farge før etter at jeg hadde brukt dem en hel dag… Og ja, jeg er en slik psykopat som lett sitter i sofaen og chiller med jeans på.

5. Dette hører jeg på:
Akkurat nå? Ingenting. Til vanlig, det vil si når jeg kjører bil eller sover, hører jeg på lydbokserien “Flammedans”. Den er så bra!

6. Dette ser jeg på:
For øyeblikket ser jeg stort sett kun på Love Island, Bloggerne og Keeping up with the Kardashians, haha. Jeg har tvunget kjæresten til å følge med på “Beforeigners” med meg, så det er altså kjæresteserien for tiden.

7. Dette irriterer meg i dag:
Ingenting har rukket å irritere meg enda, haha.

8. Dette gjør jeg i dag:
Nå skal jeg først og fremst straks sette meg i bilen for å ta turen til FRISK-senteret der en legetime venter. Jeg er jo så plaget med de magesmertene, så det er på høy tid å finne ut hva som er i veien. Forhåpentligvis vil jeg få noen svar i dag. Ellers skal jeg gjøre unna en del kontorarbeid og trene Monkey før det er henting på skolen, middag og fotballtrening som står på planen for resten av dagen.

9. Dette spiser jeg i dag:
Ingenting enda, jeg har aldri vært noe særlig til frokostmenneske.

10. Morgendagens planer:
Aner ikke! Jeg skal i alle fall gjøre unna en del jobb slik at vi kan ta en litt tidlig helg.

0 kommentarer

Siste innlegg