10 (faktisk!) upopulære meninger

Hva skjer med at alle disse innleggene alltid er så uskyldige? Altså, er det så fryktelig upopulært om du liker (eller ikke liker) ananas på pizzaen?! Til alles informasjon så absolutt elsker jeg ananas på pizza (men kan derimot ikke fordra skiver av tomat på den), men at det kan kvalifiseres som en “upopulær mening”, tror jeg neppe.

Så, min egen versjon er kanskje hakket mer provoserende – men det får bare være: 

1. Det politiske partiet jeg er mest enig med, er FRP. Jeg er dog ekstremt uenig der jeg ikke er enig, men det er en annen sak.

2. Selv om miljøtruslene definitivt (og ikke en gang til å diskutere) er reelle, er jeg helt sikker på at det vi fysisk merker med tanke på temperaturendringer, går i sykluser og ikke (i særlig grad) lar seg påvirke av forurensning.

3. Godteri, sukker, brus og kaker til barn? Yes, kjør på. Jeg syns det er regelrett idiotisk med skrikekorene mot både det ene og det andre. Alt med måte, tenker jeg.

4. Jeg er for at barn skal gjøre lekser hjemme.

5. Ikke mange “snylter” på NAV. Jeg er overbevist om at de aller fleste som “snyltere som lever av dine skattepenger” av nordmenn uten arbeid, overhodet ikke er snyltere i det hele tatt. Jeg er sikker på at de aller fleste har et oppriktig ønske om å kunne arbeide, og ville langt, langt heller ha gjort det enn å leve på NAV.

6. Jeg mener at de som lar livet dure og gå, og som ikke bruker noen minutter per dag til å virkelig ta innover seg det livet man har er, eller kommer til å bli, ulykkelige mennesker.

7. Jeg ville heller ha gjennomført en hjerneoperasjon utført av en blind åtteåring uten tilgang på bedøvelsesmidler, enn å operere inn silikonpupper eller bleierumpe. Nesten da, men du skjønner tegninga.

8. Så godt som alle med det vi i dag kan kalle et normalt kosthold, har godt av å spise mindre kjøtt og mer fisk enn de gjør i dag. Det handler om å se mulighetene, ikke begrensningene.

9. Trygghet gir tilfredshet, tilfredshet gir lykke. Penger gir trygghet. Ergo; jo, man blir lykkelig av penger. Jeg blir i alle fall det.

10. Det finnes bare én riktig måte å oppdra barn på.. Og det er at med mindre du gjør noe riv, ruskende galt (som man ikke en gang burde trenge å påpeke i en slik sammenheng, psykisk eller fysisk vold er aldri greit) med barnet ditt og samtidig følger hjertet, magefølelse og instinktene dine, er det så godt som umulig å gjøre feil.

0 kommentarer

Siste innlegg