hits

Oppskrift: Lyr med deilig tilbehør

18.07.2017
13:12

 

Etter fisketuren vår med storebror og hans familie har vi endelig fått fersk fisk i fryseren. Det er klart at det må utnyttes! Jeg "turte" ikke å risikere å ødelegge den deilige fisken med å prøve meg på fiskekaker helt ennå, så derfor gikk vi for en enklere - men ekstremt god - variant denne gangen. 
 

En storfavoritt hos oss begge kommer her: 

Du trenger: 
- Fersk lyr 
- Poteter
- Bacon 
- Rømme 

Slik gjør du: 

1. Kok opp vann i en kjele til potetene. Sett stekeovnen på 200 grader, og legg fiskefiltene med skinnsiden ned i en ildfast form før du krydrer med litt salt (vær forsiktig dersom det skal serves til barn) og pepper. Sett denne inn i ovnen før ovnen er ferdig oppvarmet. 
2. Sett potetene til koking. Del dem gjerne i 2 eller 3 deler slik at koketiden blir kortere 
3. Etter at fisken har stått i ovnen og potetene på koking i rundt 15 minutter, stek baconet til det blir crispy. Jeg elsker å steke bacon i masse smør slik at vi får en deilig sky i tillegg til baconbitene. 
4. Etter cirka 20-25 minutter er alt klart, og du kan servere retten sammen med rømme. Dette er også helt nydelig med raspede gulrøtter eller erter til, men det glemte vi selvfølgelig i dag. 


Vel bekomme! 

 

#oppskrift #oppskrifter #mat #middag #middagsinspirasjon #inspirasjon #sunn #sunnhet #fisk #helse #sunnhelse #sunt #godt #tips #hverdag 

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker