hits

Interiør: Summer in the air - oppgradering av uteområdet

09.05.2018
21:43

Ååhh, for en deilig dag! Det er en viss fare for at alle mine fremtidige innlegg kommer til å starte på denne måten, særlig dersom været holder på sommertemperaturen hele mai igjennom, hihi. Vi har knapt vært innendørs for annet enn middag verken i går eller i dag - og det er så skjønt. Jeg elsker at nabolaget livner til og at barna kan leke fritt både her og der. Jeg vil være den mammaen som alltid holder dørene åpne for Siennas venner både nå og i fremtiden♥ 

I dag har vi hatt familiebesøk hele dagen fra barnhageslutt til sengetid, der både store og små fikk lekt seg, badet (i det gigantiske bassenget vårt, iiihh) og kost seg. Jeg er hakket for pysete til å bade i mai, men barna storkoste seg i alle fall. Også morgendagen blir stappfull av sosialisering for både store og små fra morgen til kveld, det ser jeg så frem til. Slike dager er de beste i hele verden, er du ikke enig? 

Og ja; jeg har på meg shorts, den er bare bittelitt liten... Nå begynner det endelig å bli bra utenfor her også. Jeg har jo tatt i et ordentlig tak i leiligheten den siste tiden med fullstendig stilbytte, nå er det terrassen og uteområdet generelt sin tur utover sommeren. Jeg er så fornøyd med hvordan alt har blitt til nå! Parasollen er også rålekker, med led-lys i og alt. Nå mangler vi bare enda flere blomster og planter i denne kroken og ikke minst en varmelampe av et eller annet slag, så sier jeg meg fornøyd.

Resten av terrassen er delt inn i to små sittegrupper; et kafésett for voksne og et for barn, samt basseng og lekehytte. Haha, slik blir det med 60 kvadratmeter stor terrasse, for å si det sånn! Sandkasse, stativ, sklier og litt forskjellig annet står her og der på de tre plenene vi har. Nei, åh, jeg begynner virkelig å forelske meg på ny i hjemmet mitt... 


#hverdag #personlig #blogg #blogger #mamma #mammablogg #interiør #inspo #inspirasjon #hjem #hjemme #husoghage

2 kommentarer

kaosverden89 09.05.2018 22:56
Ha en flott dag :)
Anya 10.05.2018 11:56
Så herlig med sånne dager en kan tilbringe omtrent hele dager ute!

Her var det og nyydelig vær igår, og idag bøtter det ned med regn som om det aldri har regnet før haha!

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker