hits

Spar penger og miljøet - samtidig

01.04.2018
20:25

 

Jeg snakker selvfølgelig om Matsmart, en nettside jeg nylig har fått øynene opp for. Her kan du rett og slett spare store summer, samtidig som du er med på å gjøre en god innsats for miljøet. Vinn-vinn, altså! 

Selv har jeg klikket hjem mengder av produkter jeg uansett må ha liggende i hjemmet, som diverse såper, vaskemidler, tamponger, dusjgelé også videre. At disse produktene snart går ut på dato har jo virkelig ingenting å si for verken kvaliteten eller bruksområdene; det handler kun om altfor strengt regelverk på akkurat dette.. Det er dog en annen diskusjon. Uansett; sjekk ut Matsmart og gjør både deg selv og jorden vår en tjeneste. 

Det var altså dagens tips fra en nokså trøtt og sliten meg :-) Vi har vært på påskeferie sammen med Supermann og hans familie! Vi kom hjem sent i ettermiddag, og siden det har tiden gått til rydding, vasking, litt utpakking og en hel del jobb med et kurs jeg har meldt meg på.. Mer om det kommer! Jeg er så trøtt etter den lange bilturen at jeg kunne ha sovnet her og nå om jeg bare lukket igjen øynene i noen få sekunder, men det har jeg altså ingen planer om. Først skal inspirasjon slukes med kursvideoene - også skal minst én maskin til med klær settes på. Det er noe deilig ved det å ha ta en skikkelig rundvask etter å ha vært borte fra hjemmet mitt, syns jeg. Leiligheten blir liksom litt savnet når jeg får avstand til den. Det er kanskje slik med alle forhold? 

 

4 kommentarer

Therese Bråthen <3 01.04.2018 20:56
Det var jo en smart app da, det må jeg få sjekket ut! :) Tusen takk for tips! <3
frkfrontend 01.04.2018 21:00
Takk for tips :D
Siri Alvær 01.04.2018 21:28
Lurt tips!
02.04.2018 09:11
Smart tips :) Jeg savnet huset når vi måtte bo borte pga oppussing av badet. Jeg vasket og rydda når vi flytta hjem. Jeg savnet hjemme vårt veldig. Så det er kanskje noe i Borte bra , men hjemme best :)

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker