hits

Påskeferie og ny sofa

23.03.2018
22:12

 

Det ble et aldri så lite spontankjøp av ny sofa i går, haha! Jeg har ønsket å bytte ut det meste her inne en god stund nå, så da en god venninne av meg la ut hennes sofa for salg måtte jeg selvfølgelig slå til. Den lyse, beige og hvite, "romantiske" interiørstilen min byttes litt og litt mer ut med det mørkere og mer stilrene - and I love it! Det samtidig som klesstilen går fra røft og tøft til sukkersøtt og rosa, haha. Må jo ha litt kontraster i livet, eller hva? 

Rommet til Sienna fikk seg også en ordentlig opprydning i går, noe som virkelig trengtes. Jeg fylte hele to søppelsekker med klær hun har vokst ifra... Haha, det er jo det mest vedmodige som finnes i hele verden?! "Babyen" min (som fyller fem år til høsten, kremt) passer liksom ikke inn i størrelse 98 lenger. Det er jo litt trist, selv om det var skikkelig deilig å få ryddet opp der inne også. Jeg er strålende fornøyd! Nå mangler det bare å bytte ut spisestuen, så skal jeg være fornøyd for en liten stund. Helt til kjøkkenet skal til pers, that is. Det ser virkelig ikke ut og burde absolutt settes høyest på prioriteringslisten, men det er jo så mye enklere med det man kan ta litt etter litt. Det blir med tiden! :-) 

Gårkveldens stil; sliten og sminkeløs i Supermanns hettegenser. Akkurat som det skal være en torsdagskveld :-) Men; i ny sofa, da! Jeg er så fornøyd. 

I dag har jeg brukt dagen på mye jobb, men også en del avslapping. Nå er det endelig påskeferie! Åh, som jeg gleder meg! Det skal bli så innmari deilig å koble helt av og ikke jobbe mer enn akkurat høyst nødvendig, haha. Først venter det noen timers arbeid i morgen for min del, men Sienna har i alle fall startet sin påskeferie i dag. Ord kan ikke beskrive hvor skjønne helgen og den neste uken skal bli :-) 

Har du noen planer for påskeferien? 

5 kommentarer

23.03.2018 22:24
Så fin sofa som du har fått kjøpt deg :)

I påsken skal jeg være sammen med familie og bare kose meg :)

Ønsker deg en god påske :D
Lizbeth Osnes 23.03.2018 22:43
Anonym: Ja, jeg er superfornøyd :-) Det hørtes kjempekoselig ut, kos deg masse!
Maiken Johnsen 23.03.2018 22:54
ingen spesielle planer for påsken :) god helg!
Lizbeth Osnes 24.03.2018 12:11
Maiken: Takk det samme :D
Therese Bråthen <3 26.03.2018 18:00
Den sofaen så helt nydelig ut! Merker selv hvor mye jeg savner en sofa når jeg ser alle andre sine sofaer! Forresten God påske <3

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker