hits

Denne ukens middagsmeny

14.01.2018
21:46

 

Nytt år, nye muligheter; selv halvveis inn i den første måneden av det nye året er det fullt lovlig å legge nye fortsetter. Et av mine er å planlegge ukesmeny hver søndag, så forhåpentligvis kan dette lille "forsettet" inspirere flere til å gjøre det samme.

Målet er at det skal bli enklere å handle sjeldnere, i tillegg til å slippe den daglige "hva skal vi ha til middag i dag, da?"-samtalen. Altså, enten er man så sulten at man har lyst på alt, eller så er man så mett at ingenting frister når man først trasker inn døra på Rema 1000... Livet ekk'e lett! 

Uansett, slik ser denne uken ut (helgen utgår grunnet reise): 

Mandag: 
Svinemør og saltkjøtt med poteter og kålrabistappe. Serveres med brun fløtesaus. 

Tirsdag: 
Taco! Herlighet, som jeg craver taco akkurat nå.. 

Onsdag: 
Stekt torsk eller hyse med poteter, grønnsaker, flatbrød og rømme.

Torsdag: 
Hjemmelaget, spicy kylling/løk-suppe med ferskt brød. 

Fredag: 
"Sunn" minipizza. 

Det er vel rimelig unødvendig å fortelle, men jeg er så sulten akkurat nå.. Det blir ikke akkurat bedre av å tenke på at jeg skal spise på restaurant i så godt som hele neste uke heller, iiihh! Denne uken er imidlertid stappet av viktige møter fra ende til annen, så da skal det bli godt med lettvinte måltider som stort sett gjør seg selv. Det er det vel for så vidt alltid - jeg er ikke av typen som tilbringer timevis over grytene, og vil sannsynligvis aldri bli det heller.. Jaja, jeg kan være flink husmor på andre områder :-) 

Gi meg gjerne dine beste middagstips! 

 

#tips #mat #mattips #middag #middagstips #inspirasjon #matblogg #mamma #mammablogg #husmor #husmorkost #husholdning #mammalivet #alenemor #alenemamma #blogg #blogger #blogging #hverdag #hverdagen 

2 kommentarer

iselinsorvik 14.01.2018 21:56
Så masse godt! Besøk gjerne min matblogg :)
Lizbeth Osnes 16.01.2018 00:16
iselinsorvik: Det skal jeg :D

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker