hits

Halvveis håpløst

13.12.2017
20:48

 

Okei, var det digg å sette seg i sofaen. Vi har tilbragt timene mellom barnehage og leggetid utendørs, det gjør så ufattelig mye med humøret! Nå som dagene knapt nok kan gå raskt nok for min del (hemmelig, hemmelig) kjenner jeg litt ekstra på hvor viktig det er å holde seg opptatt med noe fra morgen til kveld. Snøhule- og snølyktbygging stod derfor på planen i dag. Så koselig!

Innendørs ventet det selvfølgelig pølser med brød etterfulgt av klementiner - akkurat som det skal være av og til ;-) 

Kvelden min blir vel å merke ikke fullt så koselig; husarbeid står på planen! Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har fem maskiner med rent tøy som skal brettes sammen og legges på plass..  Urk! Finnes det egentlig noe kjedeligere? Tvilsomt! Jaja, jeg har i alle fall kjøpt nytt sengetøy og noen fine, store puter til soverommet mitt så det er i alle fall en motivasjon til å få det riktig så rent og ryddig her hjemme. Haha, det er passelig håpløst når det må nye innkjøp til for å få meg til å ta i et ordentlig tak, HAHA. 

Nei okei, én episode av "Jane the virgin" nå, så skal leiligheten skinne som julestjernen om en times tid. Tjohei! 

 

4 kommentarer

Elsa 21.12.2017 20:36
Slettet du siste innlegg :/
Lizbeth Osnes 22.12.2017 22:18
Elsa: Det er fikset nå :D
Kitty 22.12.2017 11:57
Flere av de siste innleggene dine ser ut til å være forsvunnet! :o
Lizbeth Osnes 22.12.2017 22:19
Kitty: Takk for at du sa ifra, nå har jeg fikset det :-)

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker