hits

Nytt hår! Og nei, jeg spiller ikke i "voksenfilm"

09.12.2017
21:47

 

Okei, i kveld var det virkelig digg å krype inn i fleecedressen og pakke seg inn i teppet på sofaen. Vi har hatt full rulle med både tur til kjøpesenteret, luftetur med hundene og ikke minst Lekeland i dag, så nå er en rolig og avslappende kveld helt greit. Jeg elsker dager som dette, særlig nå som vi teller ned til jul og knapt kan få tiden til å gå raskere! 

Haha, og ja; noen etterlyste bilde av det nye håret mitt - og det skal dere få! Sammen med en tekst som forteller litt om hvordan jeg føler meg med den nye sveisen, hahaha: 

Uff! Det tar nok bare litt tid å bli vant med det, tenker jeg. Jeg har jo gått med halvlangt, platinablondt hår i mange år nå, så det at det brått er mørkt og ikke minst så kort (jeg har vel kun hatt så kort hår én gang tidligere i livet?) var virkelig en stor forandring. Vel, som en på Snapchat sa det; når kvinner bestemmer seg for å klippe håret kort, tyder det på enten forandring i livet eller trøbbel på kjærlighetsfronten. Vel, sistnevnte kunne ikke ha gått bedre - men forandringer i livet er det så definitivt. 

Er dere flere som er slik? Forandrer drastisk på det ytre så snart livet endrer seg? Jeg tror det ligger noe i det for min del altså. Jeg lærer meg nok å digge det korte håret til slutt, bare tenk på Ruby Rose... Haha, det funker alltid! Nei, nå skal jeg hoppe innom Netflix for å se om jeg finner en eller annen koselig julefilm. Ååhhh, denne tiden av året altså! 

 

4 kommentarer

09.12.2017 22:31
Hvor ble det av svarene på spørsmålsrunden?
Lizbeth Osnes 09.12.2017 23:39
Anonym: Del en kommer om få minutter :D
Berit 10.12.2017 22:17
Det var kjempefint!
Lizbeth Osnes 11.12.2017 01:20
Berit: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker