hits

En uke på én dag

09.08.2017
23:13

 

Du vet du har gjort mye innholdsrikt på én dag når det føles ut som om morgentimene fant sted for flere dager siden, haha! Her i huset startet vi dagen med å komme oss ut så snart frokosten var plassert i magen. Hele dagen har nemlig vært fullstappet av planer fra ende til annen, så da gjelder det å tenke effektivt.

Etter lek, mat, kos, maling og lufting av hunder tok vi turen til en av storebrødrene mine. Der var det en aldri så liten familiesammenkomst med bærplukking, prat og fjas på dagsplanen. Så innmari koselig. Det er ingen tvil om at jeg har verdens fineste familie♥

Jeg soler meg: Ååh, det hadde gjort godt å få litt kaldt vann på kroppen nå, altså! 
*Mamma kaster skvett med kald kaffe over magen min*
Mamma: Jeg hadde ikke kaldt vann tilgjengelig, men kald kaffe! 


Etter at vi kom hjem har alt gått i ett, som vanlig. Jeg malte til det ble bekmørkt og umulig å se noe som helst ute, for så å sette i gang med dagens arbeid foran datamaskinen. Gulvene bør så absolutt vaskes og det samme kan sies om de haugene av klær jeg har strødd utover vaskeromsgulvet (kremt), men det får vente. I alle fall en liten stund. Nå skal hundene få siste rasjon med en saftig kombinasjon av hundemat og hjemmelaget hundemiddag (neida, jeg er egentlig ikke den type hundeeier - to av tre hunder har bare blitt litt tynnere enn jeg foretrekker) før jeg skal vurdere om gulvene skal få litt sårt trengt grønnsåpevann over seg eller om jeg skal krype til køys med det samme.

Jeg er helt utslitt og kroppen er full av blåmerker etter malingen - ikke at jeg aner hvordan det kan ha skjedd - så det heller litt mot det sistnevnte altså... Det kommer en dag i morgen også. Det er helt sikkert en bedre husvask-dag. Og ikke minst regnskapsdag... Uæh, det er det kjedeligste jeg vet, det! Heldigvis er det ikke mye som gjenstår før jeg kan si meg ferdig for denne gang. 


 

2 kommentarer

Atle 10.08.2017 07:58
Du må ikke ha det så travelt vettu. Ting blir ikke borte om du utsetter det litt. Ha en fin torsdag.
Lizbeth Osnes 10.08.2017 10:15
Atle: Det har du helt rett i :-) Takk det samme!

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker