hits

Sommer du, liksom

17.07.2017
11:56

 

Blæh, flere Sunnmøringer som begynner å bli hakket over gjennomsnittet lei av været for tiden? Vi har jo ikke hatt ordentlig sommer siden mai, jo! Ikke for det - vi koser oss likevel, men planene mine i dag var liksom lagt opp til sommer og sol..

Vel, ikke så galt at det ikke er godt for noe; jeg har gjort unna en del jobb allerede, og lagt fisk til dagens middag til tining i kjøleskapet. En fin dag skal det nok bli likevel, selv om vi nok ikke orker å tilbringe like mange timer utendørs som det jeg hadde tenkt til. 

Kjenner jeg Norge riktig blir det vel sommervarme med en gang barnehage og skole setter i gang for fullt, haha! Ikke så ille det heller; sommer i barnehagen virker så innmari koselig - og dessuten har vi jo timevis av tid ledig etter endt dag. Vi får trøste oss med det, uten å holde pusten mens vi venter på at solstrålene skal treffe huden.. 

Nå skal jeg logge litt av til fordel for husvask, også vi faktisk en tur ut selv om det blir i regnklær og støvler. Jeg har begynt å skrive litt for Klikk.no/Bolig i det siste, så dere kan tro at ønskene om endring her hjemme har blitt ganske stor.. Haha!

Jeg er ganske sikker på at jeg skal male både stuen og soverommet mitt etterhvert, men jeg er så innmari usikker på hva jeg skal gå for. Interiøret mitt går jo i beige, hvitt og litt svart (TV og peis), og veggene er for tiden lys grå. Det ser kjempefint ut, men jeg ønsker meg litt mer "varme". Blir det "overkill" med en lys, lys, lys beigetone på veggene, tror dere..? Hmm.. Jeg får komme tilbake med bilder når leiligheten ser ut som noe annet enn "extreme horders - playtime edition" av alle lekene her. 

Ha en nyyydelig mandag! 


#mandag #ferie #sommerferie #regn #regnvær #sommer #fri #jobb #journalist #forfatter #klikk.no #mamma #mammablogg #mammablogger #barn #bloggombarn #hverdag #personlig 

3 kommentarer

suttung 17.07.2017 12:06
Selvsagt måtte det være rosa gummistøvler og paraply. Blir det fint vær så er jo mørekysten fin da.

Ha en fin dag.
Lizbeth Osnes 17.07.2017 12:12
suttung: Haha, of course :D Det er helt sant :-) Takk det samme! =)
Cassandra Lysgård 17.07.2017 20:42
Sommer på Vestlandet savner jeg ikke så veldig mye når jeg blir mint på hvor dårlig været er der nå, hehe. :P

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker