hits

Turister i egen by

16.07.2017
11:36

 

Hellige søndag! Dagen i går var så fin; vi tok turen til Ålesund Båtfestival i går sammen med en venn av meg. Det kunne ikke ha passet Sienna bedre; han er nemlig ikke en like stor pingle som mammaen hennes, haha.

Jeg vet ikke hvor mange timer som gikk med til festivalen, men det var en del. Jeg vet ikke om det er et tegn på at jeg begynner å bli gammel, men høydepunktet for meg - bortsett fra å se at Sienna storkoste seg - var definitivt smaksprøvene på røkt laks og ørret... Haha! Favoritten, jo! 

Etter å ha tilbragt noen timer i byen, dro vi avgårde for å hente to pusekatter vi skal være beredskapshjem for en stund fremover. Sienna har allerede døpt dem til å hete Minnie og Hello Kitty, hihi♥ Så herlige små. Det er så godt å vite at man gjør en forskjell for dyrene. Er det noen som fortjener det, er det jo nettopp dem.. De er fremdeles ganske sky og nervøse, men Sienna har allerede lokket dem frem med lek og kos. Det lover godt! 

Det spørs bare om det blir like enkelt å gi dem fra seg igjen når tiden er inne for det... Kremt

Nå skal jeg få i meg litt mat, før jeg tar fatt på dagens arbeidsoppgaver. Kilder skal letes opp, spørsmål skal stilles og blekket skal sprute. Ha en nydelig søndag, dere! 


#båtfestival #ålesund #festival #tivoli #karusell #karuseller #hverdag #gøy #mamma #mammablogg #barn #bloggombarn #lørdag #søndag #personlig #sommer #sommerferie #ferie #fri 

4 kommentarer

Victoria Larsen 16.07.2017 14:26
Så gøy!! Elsker det selv :-)
Lizbeth Osnes 16.07.2017 16:34
Victoria Larsen: Jaa, det er kjempegøy :D
Laptoplifestylemamma 16.07.2017 14:52
Hørtes ut som en topp dag♡ Fine mavn hun har funnet til kattene. God søndag ønskes dere
Lizbeth Osnes 16.07.2017 16:35
Laptoplifestylemamma: Absolutt :D Hehe, ja, den ene heter egentlig Prikkeline, men det var Sienna litt uenig i ;-)

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker