hits

10 gode grunner til å date en alenemor

01.07.2017
18:09

 

♥ She's got her s#it together
Hun har sannsynligvis det meste på stell, og er ferdig med tøys, tull og dårlig oppførsel. 

♥ Hun er ikke klengete 
Tro meg, når man har barn som alltid settes som høyeste prioritering - blir det ikke rom for mas på deg. Hun vil nok være der for deg så ofte hun kan, men hun kommer definitivt ikke til å verken orke eller ha mulighet til å være klengete. 

♥ Hun vet verdien av egentid 
Er tanken på å aldri mer dra på guttetur med gjengen, aldri få en frikveld eller aldri ha mulighet til å finne på noe som helst uten en kjæreste dinglende etter armen din mindre forlokkende? Vel, velg en alenemor. Ikke bare er hun såpass opptatt med sitt at du vil ha alle muligheter til å finne på det du vil, men hun vet også verdien av total stillhet og tid for seg selv. Med andre ord; du kommer ikke til å gå glipp av stort. 

Hun er huslig, og kan å lage mat
Nåvel, ikke alle - men de fleste. Hun tar seg tross alt av et barn, så de huslige pliktene er sannsynligvis godt innøvd. Wifey material it is! 

Hun er klar på om hun ønsker flere barn eller ikke 
Du slipper i alle fall et usikkert "hmmm, jeg vet ikke". Alenemoren vet sannsynligvis veldig godt om hun ønsker flere barn eller ei - og når hun eventuelt måtte ønske dem. Så får vi se om du kan henge deg på, da. 

♥ Hun mestrer det meste 
Redd for å stresse henne? Hah! Det skjer nok ikke med det første. En alenemor kan takle det aller meste - og det samtidig som barn, hus, hjem, arbeid og alt annet blir tatt ordentlig hånd om i tillegg. 

♥ Hun er kresen 
Hun kaster seg sannsynligvis (forhåpentligvis) seg ikke etter hvem som helst. At hun har valgt nettopp deg er et enormt kompliment! 

Hun er takknemlig 
Hun er vant med å fikse bokstavelig talt alt selv. Om du vil imponere henne, lag middag en gang. Skift en lyspære. Lek med barna på gulvet i fem minutter. Hadde du ikke hele hjertet hennes fra før, har du det i alle fall etter det. 

Hun er vant med logistikk 
Å prøve å finne på noe med henne er sjelden et problem. Ikke bare er hun vant med å tenke logistikk og derfor finner ut hvordan dere kan få mest mulig tid sammen, men hun er også så glad for å få mulighet til å tilbringe tid med deg at den tiden garantert blir bra. 

Hun kommer med en fantastisk "pakke" 
Barn du kan leke, herje og kose deg med - uten å måtte være den kjipe med mindre forholdet virkelig blir seriøst? En unnskyldning til å dra på Hunderfossen, Lekeland, Atlanterhavsparken og dyreparker, uten at du sitter med det fulle ansvaret? WHOOP! Barn er fantastiske, og en sann gave. Du som velger å gå inn i en familie og bli glad i både barna og mammaen er enda mer priviligert enn familien som får deg. 

 

#alenemor #singel #single #alenemamma #alene #tanker #meninger #personlig #tips #privat #sommer #date #dating #forhold #kjærlighet 

10 kommentarer

suttung 01.07.2017 19:35
Du glemte det viktigste. Man får et barn uten å måtte slite så mye for det.
Lizbeth Osnes 01.07.2017 19:44
suttung: Njaaa, nå er jo Sienna mitt og K sitt barn, da :-) Men ser poenget ditt =)
suttung 01.07.2017 19:59
Jeg har en datter som hadde et barn fra før og hennes nåværende mann er nesten mer glad i den gutte enn i deres egen datter. Motorsykkel, atv og nå bil.
Lizbeth Osnes 02.07.2017 10:13
suttung: Det er klart at man som steforeldre blir glad i barna <3 Men at de "får et barn" er ikke heeelt riktig i min verden. Vår datter vil for alltid være vår datter, men det er jo bare topp om hun får flere omsorgspersoner som blir glad i henne <3
Statera Marit Ebeltoft 01.07.2017 21:27
Aaaah så fint formulert og helt riktig også :) <3
Lizbeth Osnes 02.07.2017 10:13
Statera Marit Ebeltoft: <3
laptoplifestylemamma 01.07.2017 22:48
Var en del gode grunner der . All ære til alenemødre ♡
Lizbeth Osnes 02.07.2017 10:12
laptoplifestylemamma: Takk <3
Torunn 02.07.2017 13:01
Du skriver veldig bra, engasjerende og artig!

Ha en fortsatt super søndag :)
Lizbeth Osnes 03.07.2017 12:49
Torunn: Åååh, tusen takk skal du ha :D

Skriv en ny kommentar

Lizbeth Osnes 26, Sula
Alenemor til Sienna på 5 år. Sjonglerer fire jobber, to fagskoleutdannelser, to hunder og et hjem - med andre ord; aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg har nylig utgitt min første barnebok: Den ulykkelige Smokkefeen! Den kan bestilles fra landets bokhandlere, men også fra meg personlig - selvsagt med signatur eller en spesiell hilsen, om ønskelig.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Banners  for  Mammablogger-awards  2018

Lenker