New ink (lizbeth)
Hjem Add Om meg Mine utgitte bøker

3

New ink

 

For en dag! Jeg bestemte meg helt brått for å ta en ny tatovering - denne gangen langs ribbeina. Herlighet, så vondt det gjorde! Sleeve'en min kunne ikke en gang måle seg med denne smerten altså. Fy søren! Jeg hører rykter om at låret skal være enda verre, så det skal jo bli interessant i slutten av august - når så godt som hele låret skal til pers. Ups! 

Resultatet ble i alle fall veldig pent, og definitivt verdt det! Den sklir så godt sammen med tatoveringen jeg har langs hele ryggen også, så dette ble bra. Teksten er forresten "Dream, believe, achieve"♥ Veldig passende, og den har - som alle mine tatoveringer - stor betydning for meg. 

Mellom sutring (for ja, det gjør faktisk helt sinnsykt vondt fremdeles) og arbeid er jeg nå i full sving med manuset jeg holder på å utvikle. Det kommer til å bli bra, jeg har virkelig troen! Nå har vi jo også kommet oss et godt stykke på vei med barneboken min, "Den ulykkelige Smokkefeen", så 2018 ser virkelig lovende ut på forfatterfronten altså. Jeg er så spent!

Om du vil forhåndsbestille en fantastisk smokkeslutt-bok (198,-, faktura medfølger når du mottar boken) er det bare til å sende ditt navn og adresse til Kontakt@lizbethosnes.com, forresten! 


#mamma #mammablogg #hverdag #personlig #bok #bøker #tatovering #tatoveringer #ink #blekk #kropp #sommerkropp #sommerkroppen2017  • 13.06.2017 kl.19:16
  Så utrolig og fint budskap :)
  13.06.2017 kl.20:42
  Den var skikkelig fin :-)
  14.06.2017 kl.09:00
  Digger den, og deg <3 Var kjempefiiiiin :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits